Sovrummet

Alltså jag väntar fortfarande på ett skåp som snickaren gör för oss. Vi hade tänkt att använda IKEA skåp först (de finns med på bilden på rätt plats, men åt fel håll..), men vi insåg att det inte blev bra och skulle dessutom bli dyrare!

Så i fotändan av sängen ska det stå ett skåp som är något högre än sängen med en lucka upptill som man kan fälla upp och sen fylla hela utrymmet med extratäcken och kuddar!

Vi bäddar aldrig, så ni får ta det för vad det är… Dessutom har jag inte boat in mig tillräckligt för att kunna placera ut tavlor och andra inredningsdetaljer. Men nu har ni fått vänta alldeles för länge, så därför får ni se det som det ser ut just nu!

Vi har ett väldigt LITET sovrum, så det ser väldigt konstigt ut med våra 3 byråer som står alldeles innanför dörren. Men de ska på sikt (förmodligen typ om 10 år…) bytas ut mot en skjutdörrsgarderob istället.

Men vi är i alla fall jätteglada och sover mycket gott i vårt nya sovrum! Som vanligt har Kärleken lyckats med att uppfylla mina önskemål i renoveringen! Tack hjärtat!

Publicerat:

i:

11 svar till “Sovrummet”

 1. Oj här har hänt grejer ju! Visst var det sovrummet som inte alls var ett rum när vi var hos dig? Mysigt, ju! Jag gillar speciellt sponten på väggarna och bokhyllan… åh vad roligt att höra att Krabat kom fram tryggt och att han blivit så omtyckt! Kramar i massor! ~Josefine

 2. Vad fint ni har fått det! Och större än sådär behöver man ju inte! Golvet är verkligen supersnyggt…

  Kram

 3. Ser väldigt mysigt ut, gillar egntligen lite mindre sovrum som Ert, ger högre mysfaktor på något sätt!

  Kramen //annette

 4. E-L – tack! Ha en bra dag på jobbet!
  Teresia – ni är sååå välkomna
  Isabelle – jag gillar oxå golvet väldigt mycket, trots att jag var skeptisk i början
  Tabergstösen – precis, det var inget rum alls då..Krabat njuter av sällskapet vid matbordet i köket
  Stina – tack, nä man behöver inte större, men för fotograferingens skull så hade några kvm till inte skadat
  Annette – jo, det är himla mysigt, särskilt när man dimmar ner ljusramperna vi har i det lilla utrymmet i väggen
  Maria – de är alla mina olästa böcker, deckare, dravvel och t.o.m nå´n Doris Lessing

 5. Vad mysigt det ser ut och vad skönt att börja se slutet på renoveringsprojektet antar jag , vi är fortfarande inte helt klara med vår hall uppe men det tar på det och igår fick Morgan till sladdar och eldosor så det börjar närma sig. Jag känner igen det där med att saker inte blir flyttade på direkt, för i vårt sovrum har vi fortfarande kvar ett skynke för en liten dörr in till en snedgarderob och det har hängt där i snart 8 år (fy är det så länge sedan…) trots att både dörr och karmar finns och är målade, skall BARA sättas in.

  Ha en skön torsdag!
  Lotta

 6. Va fint rummet blev:) sponten är görsnygg.
  jag har ju med ett litet sovrum men det är bättre för sömnen min av ngn andledning. gillar litet o ombonat.

  Kram Lotta

Translate »