Tomt i huset

Efter att guddottern har bott här sedan i söndags morse är det nu väldigt tyst och tomt i huset! Visst har hon varit på dagis på dagarna, men eftermiddagarna och kvällarna har varit fyllda med skratt, tjo och tjim.

Som ett litet till glädjeämne kan jag nämna att jag ska sova ensam i min del av sängen i natt! Det blir ingen wrestling med liten 12, 6 kg flicka, utan det blir att ha kudden alldeles för sig själv.

Tur att vi går mot ljusare tider och mer utevistelse, för nu har jag tröttnat på att vara inne jämt! Visst kan man vara ute ändå, vilket jag ju är så mkt jag kan, men det blir inte på samma sätt förstås!

Publicerat:

i:

5 svar till ”Tomt i huset”

 1. Profilbild för Sussi

  Det är bäst ute en varm sommardag/kväll. 🙂

 2. Profilbild för Isabelle

  Ja nu längtar man verkligen efter ljus, värme och uteaktiviteter. Jag är jättedålig på att vara ute några längre stunder på vintern, är verkligen inte någon vintermännsika. Övriga årstider älskar jag att vara ute.

  Mysigt med besök av guddottern.
  Ha det gott! Kram.

 3. Profilbild för Nina

  Frasse är på bena igen…undrar om han är en hypokondriker/jag har såååå ont i benet vovve ? För idag är det som igår aldrig hade hänt… Men jösses jag var verklig ledsen och framför allt RÄDD..

  Jag vill också ha vår värme och lite liv i trädgården. Man är inte alls ute i samma utsträckning på vintern som på sommaren..

  Ha en härlig helg/nina

 4. Profilbild för Lotten

  Kan tänka mig att man glömmer fort… Träffade några 4 åringar i dag och insåg att t.o.m. det var mera liv än en 6 och en 9-åring…

  Just nu tycker jag det är trist, när all snön håller på att smälta. För kladdigt för skidor, för halt för promenader… Men annars gillar jag ljuset.

  Ha en bra helg!
  Kram

 5. Profilbild för Emelie

  tack för som snälla orden!
  och jag har inte glömt din grisskyll! =) det har varit mycket med flytten nu och så., men så fort jag får tag i en så hör jag av mig! =) men attans vad svåra dom är att få tag i!

Senaste inläggen

Väderprognos

Ourique, PT
Fair
06:5718:30 WET
OnsTorFreLörSön
18°C / 9°C
12°C / 7°C
14°C / 9°C
12°C / 7°C
13°C / 7°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.