Twitterklient Mac – resultat

Så här blev resultatet av den lilla omröstningen jag gjorde av Twitterklienter för Mac. Tweetdeck används nästan av hälften av den skara, 19 personer, som var med och sa sitt.

Att Echofon och Tweetie används av många är inte förvånande. Jag hade inte förväntat mig något annat resultat än det här. Ingen använde de andra små aktörerna jag oxå hade med som alternativ. Jag hade missat Seesmic, men å andra sidan hade ingen klickat i alternativet ”annat” så den saknades nog inte.

Det var kul att göra en sån här omröstning! Jag fortsätter att använda Yoonos tillägg för Firefox, där jag har bra koll på tweets för mina sökord och dessutom tar det inte någon stor plats på skärmen utan jag kan ha det igång samtidigt som jag jobbar.

twitter.com 5% 1
Yoono desktop 5% 1
Yoono tillagg FF 11% 2
Echofon 21% 4
Tweetdeck 42% 8
Tweetie 16% 3

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 18°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.