Twitterklient Mac

Jag har ännu inte hittat den ultimata twitterklienten för min iMac! Letar ständigt efter nya, laddar hem och testar. För min iPad finns oxå mer att önska vad gäller twitterklienter. Men nu gäller det alltså Mac-datorn!

Målet med denna lilla undersökning är:
– få/ge tips på nya klienter
– få/ge tips på funktioner
– få/ge en förståelse för ett annat användningsområde för redan testade klienter

För att ge lite mer substans till svaret, uppskattas det om du motiverar ditt svar med en kommentar. Lägg kommentaren här, för i själva ”pollen” så kan du inte använda å, ä och ö.

Vilken twitterklient använder du på din Mac?
twitter.com
Yoono desktop
Yoono tillagg FF
Echofon
Nambu
Tweetdeck
Tweetie
Twitterific
Socialite
Kiwi
Nambu
YoruFukurou
BlueBird
Thwirl
Spaz
Twidget
Twucket
NatsuLion
Mixero
Itsy
Syrinx
Annan

Publicerat:

i:

8 svar till “Twitterklient Mac”

  1. Jag använder yoono för FireFox för att jag kan se flödet hela tiden utan att behöva logga in på en app eller byta flik. Dessutom ser jag tydligt när jag får en mention eller ett sökord blivit tweetat. Har kopplat till min FB, LinkedIn och Flickr, så jag kan se när det händer något där utan att behöva gå in på resp. webbplats. Tweetsen på sökorden blir inte ”lästa” även om jag läst dem, utan de ligger kvar när jag loggar in nästa gång.

  2. Echofon, klart enklast navigering och smartast tråd läsning. Saknar enkel hantering/automatisk hämtning av de man följer ala TweetDeck.

  3. Hootsuite kom jag på nu att jag missat! Du som använder det kan väl klicka i på ”Annat” och skriva en kommentar om vilken du använder. Tack!

  4. Du har http://www.seesmic.com också som jag gillar väldigt mycket.
    Jag jagar också oavbrutet efter den perfekta twitterklienten till min Mac och tycker inte att jag har hittat den än.
    Echofon är bra men jag saknar funktionen som gör att twitternamn fylls i automatiskt när jag skriver en tweet.

  5. Jag använder TweetDeck för att jag tycker det är lättanvänt – särskilt när det gäller kolumner med sökord. Jag uppskattar också de meddelanderutor man kan få när det kommer in nya tweets.

Translate »