Undersökning av rabatterna!

Primulan blommar! Jo i rabatten alltså, det är ingen krukväxt. Den är tidig det vet jag, men inte att den skulle vara så här tidig. Jag letade efter lite vårtecken och tog bort lite gamla fula blad från en primula och se, där under fanns de här söta små blommorna.

Även blåklinten är på väg upp

Det otroligt vackra randgräset börjar leta sig upp mot ljuset också.

Visar även en bild på hur det just nu ser ut vid växthuset!

Publicerat:

i:

5 svar till ”Undersökning av rabatterna!”

 1. Profilbild för Eva

  Vilket jättestort växthus! Ska bli spännande att följa bygget. Härligt med primulorna. Nu är våren på g!
  Eva

 2. Profilbild för Annika

  Vilket spännande växthusbygge det måste jag se hur det blir.
  Annika

 3. Profilbild för Anna

  Eva – ja det är på 40 kvm så det hoppas jag räcker till
  Annika – du är så välkommen att hänga med här

 4. Profilbild för Maria Berg

  Tack för att du skrev att jag skulle få din röst i fototriss.
  Här gror det på många håll, Hoya som knoppar slår ut och grunden gjord för växthuset och så växer och växer det!

  Primulor – jag hade tokigt nog en gul som blommade innan jul – undra om det är växhuseffekten?

  /MB

 5. Profilbild för katarina Andersson
  katarina Andersson

  Hej du, kom av en slump in på din blogg, visst är det härligt när en får följa växterna när dom är på väg upp ur jorden. Vilket stort växthus du får, jag blir riktigt avunsjuk på dig, själv har jag ett på 12 km, som är knôkat av plantor på våren. Jag kommer att följa bygget, välkommen att titta in till mig, Katarina.

Väderprognos

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
07:0018:28 WET
MånTisOnsTorFre
16°C / 4°C
16°C / 2°C
17°C / 8°C
14°C / 7°C
14°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.