Vad håller jag på med?

Ja det kan man undra, jag är inte så väldigt flitig på varken bloggande eller facebook.

Årets Mästerodlare!
Vårt byalag har fått en kulturcheck av Leader-Sjuhärad! Vi ska genomföra en kul tävling den 6 september!
Inspirerade av bl.a. en engelsk TV-serie, detta är nämligen en vanlig tävlingsgren där.

Det ska tävlas i olika grenar som har med odling/vad skogen ger/skörd etc. Vi har inte bestämt tävlingsgrenarna än, men det kan bli typ: tyngsta tomaten, vackraste buketten, godaste honungen, mest innovativa producerade produkten etc. Jag återkommer när jag vet mer!

Jag har arbetat med att ta fram loggan och tillsammans med några andra vänner i byn har vi formulerat fram papper som jag ska dela ut på TUR-mässan i Gbg nästa fredag.

www.skolvene.se
Dessutom har jag uppgraderat vår bygds hemsida för att underlätta livet lite när det gäller bokningar på aktiviteter i omgivningen. Den är inte helt färdig, men nästan…gå in och kika vettja! Där kan ni även se loggan jag gjort genom att klicka på ”Årets Mästerodlare” samt hålla utkik efter mer information om grenar, regler etc.

Det här ska bli så roligt!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Vad håller jag på med?”

 1. Profilbild för Stina

  Hej, hej, här är jag! 🙂

  Men nu klickar jag mig vidare efter länken…

  Kram

 2. Profilbild för lottaspyssel

  Åhh vad kul det låter!! Hade missat detta på din blogg under min paus, men Ulrika på Galtholmen pratade om detta och då var jag ju tvungen att kika in och kolla vad det handlade om. Jag ser fram emot att följa denna tävling.
  Kramen

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.