Vad har jag gjort på kvällarna den senaste tiden?

Jo.. arbetat med webb-design!

Eftersom mitt minigris-pensionat inte kan fortsätta nästa sommar, då jag förhoppningsvis har fler grisar då (Belle´s kultingar!) så vill jag göra något viktigt med min domän. Så, en ren och oberoende informationssida har det blivit! Mina åsikter lyser ju igenom på vissa ställen, men lite måste jag väl ändå få tycka till när jag gör allt arbete ideellt och dessutom betalar alla utgifter själv ;).

Om ni är nyfikna så titta in på www.minigrisen.com

Den är inte färdig än, det är många många sidor så det tar sin tid att bygga upp. Men jag lovar att jag ska uppdatera den ofta! Nu finns den där ute för alla er som är intresserade av minigrisar och jag blir jätteglad om ni ger mig lite feed-back (både ris o ros!) så jag kan utveckla den till att bli en kanonsida som kan hjälpa och glädja alla med minigris.

Nu har jag förtjänat mig en god natts sömn…z..zzzzzzzzzzzzz

Edit: Nu har jag fått hjälp av min lärare i webb-design. Han har haft problemet (att det försvinner rader, se kommentarna) flera gånger och givit mig ett förslag på lösning. Jag ska ta tag i detta i kväll, hoppas jag ;).

Edit igen: Det är nu fixat! Tack snälla snälla David!

Publicerat:

i:

7 svar till ”Vad har jag gjort på kvällarna den senaste tiden?”

 1. Profilbild för Maria

  Fin sida även om allt inte är på plats, fick nån konstig rand mitt i texen på en del ställen så att bokstäverna var ”halva”, vet inte varför?
  Skulle du inte kunna lägga in vilka mått som gäller för grisboxar o hagar med?
  skall defenetivt bokmärka sidan

 2. Profilbild för Cornelias Cottage

  Ser jättefin ut! Hinner inte kolla allt så här på fikarasten, men ska kolla vidare sen. Något som jag tyckte var kanon var den lilla textrutan under fotona på vänstersidan, som ger ett ”hum” om vad som står i löptexten. Kram!

 3. Profilbild för Anna

  Maria – tack! vad konstigt med din rand.. ser det likadant ut om du uppdaterar sidan? Jag har nämligen testat den i typ 50 olika webbläsare utan att få det problemet. Titta under fakta/regler, där står utrymmeskraven.
  CC – tack! Du vet hur viktiga dina åsikter är för mig, så det värmer massor!

 4. Profilbild för teresia

  Jag ser inte heller alla bokstäver hela.. Men har haft problemet på min kompis blogg…och om jag dpå markerar området med text så syns allting..mycket konstigt..

  Vilken fantastisk sida Anna! Du borde få ett pris som gör det här jättejobbet! <Så himla välbehövligt!!!!

 5. Profilbild för Lotta

  Spännande med webdesign. Svårt tro?

  Kikade in på din sida och du gör den väldigt intressant för alla nya och för de som vill veta mer om minigrisen. Lätt att läsa med.

  Skulle vilja göra en om gojor så småningom. Men jag har lite ont om tid just nu…

  ha en bra dag

 6. Profilbild för Anna

  Teresia – du är alldeles för gullig!
  Lotta – njae, det är väl inte svårt när man väl satt sig in i det, men man måste underhålla det, annars blir det lätt snurrigt. Ska man bara ha en sida som hobbysida så tycker jag man kan använda de gratisversioner som finns. Men vill man lära sig och hålla på lite så är det himla kul!
  Alla – tack för hjälpen – nu ska de upptäckta felen vara åtgärdade!

 7. Profilbild för yeedi
  yeedi

  David är bra. 🙂 Tänk om alla lärare var så engagerade som han! OJ, vad vi skulle kunna lära oss mycke. 🙂

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.