Vardagen rullar på

Det känns att man släppt sommarkänslorna och vardagen har istället tagit sitt grepp. Jag lever ju som jag tidigare sagt ett riktigt lyxliv, där jag själv bestämmer mycket över min tid. Men så här ser ofta en vardag se ut hos mig:

06.00   Klockradion väcker mig med nyheter (dock sällan jag kan ligga kvar p.g.a. sprängfylld blåsa)

06.10   Frukost till dottern klar, själv dricker jag bara juice så här tidigt

06.40   Kör dotter till tåget i Ljung

07.10   Ger grisarna frukost och en liten kelstund

07.30   Frukost som Roger oftast gör

09.00   Ställer ifrån mig datorn där jag bloggat, gjort hemsidor el surfat runt och tar ut grisarna i hagen samt går till firman och börjar jobba lite smått…

11.00   Fika

11.30   Återgår till arbete, grisar eller annat som är roligt!

13.30   Lunch

14.00   Jobbar/är med grisarna/plockar undan/diskar, försöker vara lite ”nyttig”

15.30   Hämtar T vid tåget i Ljung

16.00   Fika – sen förbereds middag

17.15   Äter middag

17.30   Tar in grisarna och ger dem mat och säger gonatt

18.00   Sticker iväg till gymmet med dotter o tränar

20.00   Hemma igen, in i duschen

20.30   Fika, sedan gör jag hemsidor eller pluggar tills jag inte orkar hålla ögonen öppna längre

22.00   Går och lägger mig

Det är en hel del diffust, men så är det när man kan välja själv! Dessutom styrs vi ju otroligt mycket av när vi har kunder, för vi har ju öppet när kunden vill. Men så här KAN en dag se ut. Något som sällan ändras är min tid vid datorn morgon o kväll. För jag sitter gärna och ”pratar” med er alla innan jag kommer igång med dagen för övrigt. Sedan är jag gärna flitig med att arbeta i datorn på kvällarna, när alla andra håller på med sitt så jag får vara ifred med ev. plugg el. kodning. Middagen kan däremot flyttas rätt kraftigt, ibland äter vi inte middag förrän 20.00 vilket ju är på tok för sent. Men sent blir det oftast på sommaren!

Publicerat:

i:

8 svar till ”Vardagen rullar på”

 1. Profilbild för Uffematten

  Det har ju både för- och nackdelar det här med vardagslunk… Men nog blir det mer ”nytta” gjord när man strukturerar upp dagen lite…
  Men det är inte fel att få ”flyta omkring” lite ibland 🙂

  Ha en fin helg!!!
  Kram! /J

 2. Profilbild för Sanna

  Nu har jag besvarat din utmaning!

 3. Profilbild för Stina
  Stina

  Tycker din dag ser riktigt härlig ut! 🙂

  Hoppas du har en fin fredag!
  kram Stina

 4. Profilbild för Maria
  Maria

  skönt att kunna styra över sin tid!
  Vill skicka vidare en liten ängel till dig, kika i min blogg.

 5. Profilbild för Bitte

  Hej Anna.

  Broderar alla mina grejer, min dock inte för hand. Har en bra symaskin som gör broderiarbetet åt mig. Jättekul sysselsättning för mig.
  kram Bitte

 6. Profilbild för Lotten
  Lotten

  Intressant. Kan tänka mig att det krävs mycket disciplin för att på egen hand strukturera upp dagen så att firman får sitt!
  KRam

 7. Profilbild för Lotta

  Javisst är vi tillbaka i vardagen igen, men dagarna rullar ju på oavsett om man är hemma eller inte och inte blir det alls så mycket gjort som man hoppas varje morgon, men men vad gör det om hundra år………… ganska skönt med höst för det är inte riktigt samma hets som sommaren då man måste hinna åka runt och träffa alla, fika, grilla, vara på stranden, pyssla i trädgården, måla, ja gud vet allt som man skall göra. Nu är det mer ok att kura inne och pyssla lite med vardagsbestyr och ta en kopp kaffe/te och tända några ljus vilket är ganska avstressande tycker jag.
  Sköt om dig i höstrusket!
  Lotta

 8. Profilbild för Anna

  Uffematten – du har så rätt!
  Sanna – tack, vad kul att läsa
  Stina – tycker jag med 😉
  Maria – tack, ska ta mig en titt hos dig
  Bitte – det är käckt med maskiner ibland
  Lotta – jo, det är lätt att fastna för länge på typ Tradera istället
  Lotta – Ja, jag lider inte alls av vardagslunken jag heller.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.