VF – Skellefteå 1-0

Det var härligt att gå på en hockeymatch igen! Jag tog ett par bilder med mobilen, men de försvann…. 🙁

Säsongen 04/05, tror jag det var, så hade vi seriebiljetter hela familjen. Vi gick på varenda hemmamatch! Dessutom såg vi flera slutspelsmatcher, det vi bäst kommer ihåg är den sista de spelade den säsongen, för då tog de SM-guld! En härlig upplevelse att följa ett lag så slaviskt faktiskt, även om det ibland blev väldigt tjatigt med 3 matcher på en vecka. Men det är ett minne för livet, för både mig och Roger men även för barnen. Det var många timmar vi spenderade med våra tonåringar!

Att vi gick på dagens match är vår grannes förtjänst, det var han som tog initiativet, för han hade inte sett nån VF match live. Självklart kommer vi att gå igen! Dessutom följer nog de andra grannarna ”far, far away” med då också!

Så här kommer nu ett hett tips för er med tonårsbarn; bjud med dem på en hockeymatch, bjud på popcorn och cola, gärna en chokladbit, efter matchen kör ni vägen förbi världens bästa korvmojje! Jag garanterar att det blir en helkväll!

För er som inte har tonårsbarn så kommer här ett tips för er; ring era vänner och ta med dem på en hockeymatch!

Nu ska jag snart nanna kudden, kommer nog att sova lite oroligt, är väldigt spänd och förväntansfull inför morgondagens lilla tripp till Degerfors!

Publicerat:

i:

2 svar till ”VF – Skellefteå 1-0”

  1. Profilbild för Anna

    Ah! Då var du på samma match som min sambo. (och där snackar vi om ”far far away” eftersom han åkt ändå från Skellefteå) Jag antar dock att du tyckte att matchen var roligare än honom eftersom fel/rätt lag vann. 🙂

  2. Profilbild för Lotta

    Kul att ni hade trevligt:)
    men Hockey skulle jag dö av o se;) vi gillar inget med puckar alt bollar i vår familj, tur att vi alla är olika.

    Ha det gott

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
23°C / 12°C
23°C / 12°C
25°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.