Vi hamnade på förstasidan i gårdagens GP

Vi hamnade på förstasidan i gårdagens GP

Göteborgsposten är en stor tidning och vi var på första sidan i går. Det kändes stort och var väldigt oväntat.

Vi blev ju intervjuade när vi hängde några dagar på Öckerö. När vi fick frågan om vi ville vara med så var informationen att artikeln skulle bli en del i en bilaga om att jobba mindre, som skulle publiceras i augusti i Göteborgs-Posten. För ett tag sen fick vi veta att det hade tidigarelagts till 22 juli. Igår alltså.

Men någon bilaga blev det inte, utan det blev istället förstasidan och ett helt uppslag längre in i tidningen! Det kändes först lite obehagligt, men sen härligt ändå att vår livsstil är så intressant så den får absolut bästa utrymmet i tidningen. Gissar en del av våra vänner och bekanta satte kaffet i vrångstrupen 🙂

Bilderna blev bra tycker vi och även texten (vilken vi redigerat i sak lite, innan tryck). Vi har blivit lovade att vi ska få bilderna, det ser vi fram emot så vi kan använda dem i andra sammanhang också!

Reaktioner på Twitter

Det är ganska intressant att se folks kommentarer till GPs tweet där de länkar till sin artikel om oss. Kan ni se samma mönster som jag?

Andra reaktioner vi fått i våra egna kanaler har bara varit positiva!

Läs artikeln för 1,-

Artikeln ligger bakom inloggning, men just nu har GP ett erbjudande att du för 1,- kan läsa alla artiklar i 3 månader. Var bara snabb att avregistrera dig så du inte får en faktura efter de tre månaderna.

[su_button url=”https://www.gp.se/livsstil/hälsa/anna-och-rogers-mål-jobba-mindre-1.15617556″ target=”blank” style=”flat” background=”#9f3a67″ size=”6″]Här finns artikeln om oss på GP![/su_button]

Scrolla gärna längre ner och läs artikeln ”Frihet är inte detsamma som fritid”, den är intressant också! Inleds med ingressen ”Människor jobbar mer än någonsin tidigare. Priset är ofta psykisk ohälsa och en känsla av meningslöshet. Konstprojektet Frihetsförmedlingen ifrågasätter själva idén med lönearbete.”

Bilden har Magnus Blad fotat och gett oss. 

Edit: här kan alla läsa artikeln

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

22 svar till “Vi hamnade på förstasidan i gårdagens GP”

 1. Trist med bittra kommentarer, men det tror jag mest är den berömda avundsjukan som talar. KUL att det blev en så bra artikel. Grattis!

 2. Kul att det blev så stort, och på förstasidan!
  Tror fler vill göra som ni men inte vågar, därav kommentarerna.. Svensk avundsjuka helt enkelt.

 3. Va kul med en bra artikel som ni blev nöjda över. De sura kommentarerna är svensk avundsjuka som pratar… såååå trist!

  • Tack, ja vi är nöjda med den. Kommentarerna stör oss inte, men det är intressant hur trist inställning folk kan ha till andras livsval

 4. Klart folk är avis. Ni lever ett fantastiskt liv på vägarna ♡ fortsätt göra er grej! kram

 5. Kul att ni hamnade på förstasidan! En del verkar avundsjuka, men det är inget att bry sig om 🙂

  • Ja jättekul! Nej vi bryr oss inte, men tycker det var lite intressant 🙂

 6. Tar just nu hand om posten åt grannen som är på semester. Blev väldigt förvånad när jag möttes av era ”fejs” när öppnade brevlådan. Blev glatt överraskad och läste tidningen i deras kök innan jag gick hem.
  Grymt!

Translate »