Imorse när vi vaknade så var det helt klarblå himmel här i Caleta! 

Så vi bestämde faktiskt att vi stannar en natt till. Vi hade dessutom bara utforskat Torre del Mar, 4 km härifrån, så när jag fotat soluppgången  på andra stranden, insåg vi ju att det finns mer att upptäcka här i Caleta. Och vädret såg lovande ut.

Efter övervägande med dottern bestämde vi att vi stannar en natt till på den här ställplatsen i hamnen i Caleta. Och det är vi glada för. För gårdagen blev riktigt bra!

Soluppgången – ja den hade jag ju fotat ändå, men wow vilken start på dagen.

Förmiddagskaffe på stranden – vi satt på stranden och njöt av morgonkaffet, i den värmande solen! Jag var också nere i havet och kände med fötterna och det var faktiskt varmare än när jag badade i Rincon för några veckor sedan.

Marknadsdag – en sakta promenad mellan alla stånd, samma som på alla marknader men jag fick i alla fall köpt lite färska kryddor i krukor.

Golunch – eftersom vi inte var på rull blev det möjlighet att njuta av en riktigt go lunch, Tess gjorde bananpannkaka till oss som vi njöt med bland annat mynta på.

Storhandling – här i Caleta finns en stor och bra Mercadona. Så vi shoppade mat så vi har till Nyårsdagen, kan ju inte förvara mat för hur många dagar som helst nu när vi är tre som ska äta. Men lite bunkringsmat blev det också. Perfekt!

Rolling Stones – njae, men ett band som sjöng Stones-låtarna riktigt bra besökte kvarterskrogen precis utanför ställplatsen. Så vi satte oss i våra stolar och tog ett glas vin samtidigt som vi njöt av underhållningen. Vi provade först att få ett bord på restaurangen men det var knökfullt. Vårt alternativ var verkligen kanon!

Avslutade kvällen inomhus då kylan återkom vid 17-tiden och då var det gött att krypa in igen.

Så även om vi klagade på kylan igår, så har det idag varit mycket behagligare väder! Men imorgon rullar vi vidare och upptäcker en annan plats. För att vi kan och vi vill!

/Anna