Tidigt i våras skrev vi ett inlägg om att vi gärna är villavakter när vi är i Sverige. Det var inte många napp vi fick men vi fick i alla fall ett fantastiskt erbjudande.

Erbjudandet kom via mejl, där vår läsare Hempa berättade att vi var varmt välkomna att stå hos dem i Bålsta om vi ville, även om de skulle vara hemma och inte behövde en villavakt. ”Pendeln går till Stockholm City och vi har en bil ni kan låna.” Wow, vilken generositet!

När vi planerade våra kundbesök i Stockholm tyckte vi att erbjudandet om att stå i Bålsta passade oss fint. Så vi bestämde med Hempa & Eva att vi skulle komma dit på tisdag och stanna till tors/fre lite beroende på hur kundmötena bokades in. Vi stannade till i fredags morse.

Generositet och omtänksamhet

Deras erbjudande var så fint, deras generositet och omtänksamhet visar inga gränser. Och jag blir varm inombords när jag möter människor som bara vill andra väl. Som är glada för att få hjälpa till och som själva mår bra av det.

Några exempel på hur vi bemötts de här dagarna av Hempa & Eva.

”Det finns vatten i vattenslangen där borta på väggen, bara att ta så mycket ni vill ha”.

”Där kopplar ni in elen och där kopplar ni in avloppet direkt från gråvattentanken, så kan det stå öppet hela tiden”

”Jag har läst på bloggen att du inte vill äta gluten, så här är bara glutenfritt fika”

”Behöver ni tömma toalettkassetterna är det bara att gå in på toan och tömma. Vi sticker iväg en halvtimme det är öppet in i huset”

”Vi kan ju köra en sväng runt så ni får se var pendeln är och vilka parkeringar ni kan välja emellan”

”Här är nyckeln till den lilla bilen, använd den så mycket ni vill, den mår bra av att rulla lite”

FrankieBoy

De hade rullat in sin husbil längre in i trädgården, så vi kunde stå på husbilsplatsen.

Ni förstår att vi kände oss väldigt välkomna. Vi var dessvärre inte helt krya efter vår envisa förkylning så orken var inte på topp, dessutom hade vi en del jobb att göra efter alla våra kundmöten samt en lansering som skulle göras.

Vårt fantastiska värdpar var inte ett dugg påstridiga utan gav oss det space vi behövde. Men vi ville självklart lära känna dessa fina människor. En kväll knallade vi in i deras villa och kollade bland annat på Allsång på Skansen tillsammans på TV. Sista kvällen grillade vi, satt på altanen och åt samt pratade. När myggen kom gick vi in i deras Frankia för att runda av vår vistelse.

Det här fick vi uppleva tack vare bloggen. Tack vare vår transparens. Men framför allt tack vare Hempas & Evas generositet! Varmaste tack kära vänner! Vi ses igen!

Översta bilden är från vår cykeltur när vi utforskade området lite.

/Anna & Roger