costa-do-lavos-praia

Alla dessa fantastiska människor

Varje förändring i vårt liv har lett till nya möten och fantastiskt fina vänner. 

Vi är bra på att göra förändringar, för vi gillar det. Ofta betyder det en flytt och på varje ny boplats har vi lärt känna nya människor som följer med oss i livet även efter att vi flyttat.

I och med den här livsstilen blir många möten flyktiga. Vi pratar lite och så rullar vi vidare åt varsitt håll. Men ibland så liksom klickar det till. Vi fattar tycke och vi blir extra nyfikna. Det blir en gemensam fika, en middag ihop eller en promenad. Efter ytterligare lite samvaro byter vi telefonnummer (vi har ju fina visitkort), addar varandra på Facebook och Instagram. Följer varandra digitalt när vi fysiskt inte är på samma plats, för att fördjupa relationen och för att intresset för varandras fortsatta resa är så stort.

Det är en fantastisk ynnest att få träffa alla dessa olika människor. När en bor i en husbil har en tid. Vi måste inget annat än att vara i nuet. Inga löften till oss själva, varandra eller kunder blir brutna för att vi stannar upp och tar tillfället att hänga med nya bekantskaper. Att lyssna till andras berättelser. Att inspireras och inspirera.

Bland annat inspirerades vi till att plocka skräp, så det gjorde vi och fick ihop massor!

https://www.instagram.com/p/Bvjl0uOBzdy/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Idag vaknar vi upp med Aveiro lagunen på ena sidan om oss och Atlanten på andra. Vi åkte hit för att:

 • platsen med de randiga husen stått på besökslistan sen vi började planera Portugal och dit ska vi cykla idag
 • vi tröttnade på de skällande och lösa hundarna i Costa do Lavos

Men. Också för att Tina & Bengt redan är här så vi har fått träffa dem igen innan de rusar vidare norrut och för att J & M som vi precis lärt känna hängde med hit. Jag passade även på att bjuda in till ett litet födelsedagskalas (lite i förskott) när jag nu har människor jag känner i min närhet! Jag fick dessutom lite presenter, men framför allt en härlig eftermiddag med personer jag gillar!

Bilden är från Costa do Lavos där det finns en gratis ställplats (med de skällande hundarna) intill stranden med kitesurfare.

/Anna

Publicerat:

i:

6 svar till ”Alla dessa fantastiska människor”

 1. Profilbild för Tina & Bengt

  Vad fint! Roligt att ni är här 🙂

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   <3

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Visst är det kul att träffa nya intressanta människor med olika erfarenheter men inte mycket slår gamla vänner som man delat många år i livet med.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag tycker inte att hur länge en känt någon avgör hur fantastiska mötena är :). Men visst är det också härligt att hänga med gamla vänner!

 3. Profilbild för Rolle o Carina

  Instämmer,bra vänner gör ju en gott!
  Njut vidare..

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja verkligen!

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 17°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.