symbiJag är ju allergisk mot grisarna, som jag tror ni vet vid det här laget. För att kunna gå till dem när det passar mig utan att få astma så förebygger jag med att inhalera medicin morgon och kväll. Det funkar jättebra!

Men.. problemet är att jag allt som oftast mår så himla bra att jag glömmer ta medicinen! Jag har nog inte tagit medicinen på i alla fall två dagar och idag fick jag känna på effekten av slarvet!

Jag hade fantastiska gosestunder med både Belle och Chico, vilket ju betyder att jag blir sittandes i stian och får i mig allt det jag inte tål. Därför fick jag efter en stund känningar av astman, något jag ignorerade när jag hade det så bra med pluttarna! Sedan fick jag medicinera och ligga högt för att få tillbaka andan som vanligt.

Så kan det gå när inte haspen är på! Men jag är jätteglad, för nu var det länge sedan jag hade en sån mysig stund med de små, men jag måste bara lära mig att medicinera även när jag mår bra, för då kommer inte de här bakslagen!

Ha en härlig söndag! Vi är hemma idag, kör inte bil efter att ha surplat i mig en flaska rödvin igår. Men vi får besök av svärmor & svärfar senare, så jag får väl klä på mig i alla fall!

Bilden är lånad från www.asthmameds.ca