Sovrummet!

Jo nu kan ni få se lite mer! Det är endast lite el kvar, men det är inget som ni märker någon skillnad med.. bara jag, för jag kan inte få upp adventsljusstaken förrän elen i fönstret är klar.

Här kommer ett par bilder….

sovrumklart_1sovrumklart_2

Uppdaterad: Vill även uppmana dig att gå in till Mumari och skriva på hennes protestlista!

Publicerat:

i:

13 svar till “Sovrummet!”

 1. Hej där! Vad Snyggt det blev! Lamporna där uppe var ju verkligen pricken över i:et! det känns väl skönt så här inför advent att ha det mesta klart? jag kanske borde fundera över före och efter bilder…!

 2. Det blev ju jättefint! Vilken härlig lila färg!

  Jasså du var sugen på godis… Dessvärre lär det väl ta slut innan jag får vägarna åt det hållet, men det kommer nog fler chanser! Jag lär ju inte sluta baka snask så långe jag kan stå, gå och andas iaf, jag är världens gottegris!

  kram Linda

 3. Först å främst – tack för peppande ord hos Wilda =) =) Vad glad jag blir!!! Ja, jag ska ta tag i det hela efter jul. Då startar jag och en kompis upp en skrivarcirkel och DÅ ska jag ta tag i Wilda igen!

  Vad fint sovrummet blev, det måste ni verkligen vara nöjda med! Roligt att ha sett det innan, när det var helt ”urblåst” och nu det härliga resultatet.

  kram och önskar er alla i Wimle en härlig helg!

 4. Wow vad snyggt!! I det rummet vill jag bo 😀

  Tack för att du hjälper till att sprida namninsamlingen. Det kommer komma en lag nu på det, men man ska inte ropa hej förrän man sett det med egna ögon!

  Kram och trevlig fredag!

 5. God morgon, du är morgonpigg du!! Lät inte som du hade så kul igår med tanke på att du behövde hjälp av polisen, att folk inte kan låta saker vara ifred utan måste förstöra för andra?
  Vad fint ditt sovrum blir, snyggt med de infällda lamporna och jag gillar sänggaveln i nederändan för jag tror det är förvaringsdel.
  Ha en skön dag!
  Lotta

 6. Huga – tack, lamporna är guld – de är dessutom kopplade till en dimmer så man kan styra ljusets styrka, riktigt myspys!
  Linda – låter tryggt att du bakar mera! lila är fint, hade tänkt lite mjukare nyans, men tycker om det ändå
  CC – vad kul med en skrivarcirkel
  Mumari – tack! nä jag ropar inte hej än 🙂
  Lotta – ja klockan står på 6, nästan varje dag.. Jajamen visst är det en stor förvaringslåda! Ska ha extrakuddar o täcken där tänkte jag!

 7. Åh så fint det blivit! Jättevarma färger, verkligen inbjudande. Det måste kännas underbart!
  Kram på dej och ha en härlig helg!

Translate »