björkö

Augusti blev en härlig sommarmånad

Redan ny månad, bladen har börjat falla av träden och hösten känns i luften. Men vi ser tillbaka och etsar in sköna augusti månad i minnet.

Augusti har varit en lugn månad där inte mycket funnits att berätta om. Det förklarar att det är månaden med minst inlägg på två år.

Boplatser i augusti

Njöt av två varma och sköna veckor på Hälsö. Underbart med havet så nära, med bris nästan hela tiden. Passade dessutom väldigt bra att sitta där med benet högt för bästa läkning, med ljuvlig utsikt och fin underhållning samt med närhet till salta bad.

Vi har bott mycket i Alingsås och Partille under augusti, men började månaden på Basteviksholmarna i Lysekil. Gjorde en kort sväng till Skåne och så hann vi ut till Björkö (översta bilden) innan augusti övergick i september.

Hösten är här!

FrankieBoy

Alde i Skåne servade vår värmepanna och ugnen lagade sig själv. Annars har det mest blivit vila för vårt fina hem.

Vänner & familj

Vi har hängt mycket med våra nära och kära. Samlar på oss fina stunder att ta med oss när vi kör söderut. Har också träffat en del av er läsare och husbilsvänner.

Reflektioner

Många reflektioner gör vi och några har vi skrivit om här på bloggen i augusti. Om hur pensionen blockerat våra beslut och om vi blivit blasé på nya platser.

Mest lästa

Det mest lästa inlägget i augusti är inlägget där vi reflekterar om anledningar att inte välja husbilen som bostad.

Ser fram emot en september där vi de första två första veckorna träffar vänner och familj för att sedan gå in i vår självvalda karantän innan vi rullar ut i Europa i slutet på månaden.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Augusti blev en härlig sommarmånad”

 1. Profilbild för Anders
  Anders

  Låter härligt med en ”bara vara” månad. Vi har nu bott drygt en vecka i vår biloch planerna för hösten/vintern tar mycket plats och tid. Rullar preliminärt mot Portugal 16/10????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Så härligt att ni flyttat in. Vi ses i PT!

 2. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Augusti har verkligen varit en underbar månad att börja mitt riktiga pensionärslivet med! En bara-vara månad för er del är väl inte fel!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det förstår jag! Ser ni är ute på hjulen och njuter 😉

Vädret

Ourique, PT
18°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.