approved by boihusbil

Flash! Bästa boplatsen ersätts av Approved by…

Att varje månad utse förra månades bästa boplats är både roligt och svårt. Men det känns inte rätt. Så vi gör om.

Veckans stora nyhet och förändring! Istället för att utse månadens bästa boplats så kommer vi hädanefter godkänna boplatser utifrån våra kriterier och ge platserna ”Approved by..” vart eftersom vi besöker dem. Vi kommer troligen inte att blogga om alla platser, men de kommer alltid att kunna hittas i våra kartor och sammanställningar.

Våra kriterier

Vi vet efter alla våra övernattningar vad vi verkligen uppskattar och vi är tydliga med vilka punkter på vår lista av bedömningspunkter som uppfylls/inte uppfylls av boplatserna. Vi har också gått igenom våra kriterier och uppdaterat dem genom att förtydliga för både oss och dig, samt att vi tagit bort oviktiga punkter och lagt till en som vi inte haft med tidigare.

[su_button url=”https://anna-forsberg.se/approved-by-kriterier-poangsystem/” style=”flat” background=”#9f3a67″ size=”6″]Här kan du läsa om våra kriterier![/su_button]

Vi fokuserar på just boplatser eftersom vi bor på heltid i husbilen FrankieBoy. Det är inte semesterparadis vi nyttjar, utan platser att bo på, även om vi ibland väljer att bara stå en natt. Och självklart varierar vårt behov av service på platsen, just därför har vi inte med faciliteter i våra bedömningar. Och vi försöker ju välja bra boplatser så vi hoppas på många ställen som kan stoltsera med vår Approved by utmärkelse!

Approved by anna-forsberg.se

approved by
Så här ser vår sticker ut!

”Approved by” är en kvalitetsstämpel för boplatser som uppnår en viss nivå utifrån våra kriterier. Den kommer alltså inte längre delas ut varje månad i tävlan mot andra boplatser vi bott på. Varje enskild boplats kommer därför kunna få den här utmärkelsen.

Det känns kul att kunna överlämna vår utmärkelse i form av ett klistermärke till de platser vi besöker, något de kan sätta upp i sin reception om de vill. Så vi kommer trycka upp Approved by stickers för 2019 och för 2020. För självklart måste det framgå vilket år vi gjorde bedömningen.

Vi tror det här blir roligare, bättre och mer rättvist. Och vi tror också det blir intressantare för de bra boplatserna, som kan visa upp sin kvalitetsstämpel om de vill. Dessutom blir den applicerbar även på boplatser utanför Sverige, vilket känns viktigt då vi ju bor mycket utomlands.

Vi skickar inga dekaler via post, utan de kommer lämnas direkt på plats. I våra kartor kommer vi ta bort den existerande färguppmärkningen, det kommer bara finnas gula och plommonfärgade boplatser när vi är klara, tidigare ”månadens bästa boplats” kommer få plommonfärgad eftersom den är ”Approved by.. ” också.

Förhoppningsvis blir detta även lättare för dig som gillar våra tips då du kommer få många fler boplatser att testa utifrån våra rekommendationer. Som vanligt gör vi detta helt utan reklam, vi kan därför vara helt ärliga med våra bedömningar. Och som vanligt så är det väldigt subjektivt, utifrån våra upplevelser. Du kanske har en helt annan uppfattning och det är ju fantastiskt att vi alla kan tycka olika.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Flash! Bästa boplatsen ersätts av Approved by…”

 1. Profilbild för Rolle o Carina

  Låter härligt,då får vi lite fler fina restips då! 🙂

  Ha det gott……

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det är meningen 🙂 Tack!

 2. Profilbild för FREEDOMtravel
  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack, ja vi tycker oxå det 🙂

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
23°
Soligt
06:1020:56 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 16°C
24°C / 13°C
21°C / 13°C
25°C / 12°C
30°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.