September månad har inneburit ställplatser, fricampingar och campingar. Så en salig blandning av boplatser helt enkelt. Dessutom i fyra olika länder (Sverige, Danmark, Tyskland och Nederländerna).

Boplatser vi stått på

Följande platser har vi stått på under september:

Savannen (Alingsås), Björkö ställplats (Göteborg), Åsa Camping (Åsa), Getteröns Båtklubb (Varberg), Galtabäcks hamn (Varberg), Perköps Ställplats (Örkelljunga), Knutstorp Ring (Knutstorp), Vikhög parkering (Löddeköpinge), Charlottenlund Fort Camping (Köpenhamn/DK), Oasen (Römö /DK), Citti Parkering (Flensburg/DE), Meer Grüne Lodge Camping (Tating/DE), Hallenbad Ställplats (Nordenham/DE), Landgoedcamping Nienoord (Gröningen/NL), Camping Strandbad (Edam/NL), Amsterdam City Camp (Amsterdam/NL), Dordrecht ställplats (Dordrecht/NL) och Ons Buiten Camping (Oostkapelle/NL).

Bästa boplatsen september 2018

bästa boplatsen septemberDe sista nätterna i september stod vi på den här campingen i Oostkapelle i Nederländerna. Och det är den absolut bästa campingen vi stått på hittills, så självklart går priset för Bästa boplatsen i september till Ons Buiten Camping.

Varför Ons Buiten Camping?

Placeringen, miljön och renlighet. Närhet till en fantastisk strand och skönt hav samt också väldigt nära ett mycket trevligt samhälle. Stora pitchar och vi har fått den bästa, nummer 31. Känslan är inte en stor camping, fast det finns många pitchar. De har verkligen hittat rätt kombination av växtlighet och öppna ytor. Det är en ACSI-camping, så priset är överkomligt på lågsäsong, med turistavgift och skatt så hamnar vi på 220,-/natt. Då ingår el, duschar, diskmaskin och en massa annat. Vissa tilläggstjänster finns såsom tvättmaskin (€5,5) och spa (€9). Duscharna och toaletterna är riktigt rena och även Anna använder gärna dessa istället för i bilen – det är ett gott betyg.

Vi vill verkligen varmt rekommendera denna campingen och vi bor gärna här igen när/om vi har vägarna förbi.

ons-buiten

Utsikt från vårt fönster, vi är enda husbilsplatsen i vår korridor, det är husvagnar som står mitt emot oss, fast de har packat ihop och åkt hem.

ons-buiten

Så här ser det på ett av områdena för husbilar – rymliga platser!

/Anna & Roger