ons buiten bästa boplatsen

Bästa boplatsen september månad 2018

September månad har inneburit ställplatser, fricampingar och campingar. Så en salig blandning av boplatser helt enkelt. Dessutom i fyra olika länder (Sverige, Danmark, Tyskland och Nederländerna).

Boplatser vi stått på

Följande platser har vi stått på under september:

Savannen (Alingsås), Björkö ställplats (Göteborg), Åsa Camping (Åsa), Getteröns Båtklubb (Varberg), Galtabäcks hamn (Varberg), Perköps Ställplats (Örkelljunga), Knutstorp Ring (Knutstorp), Vikhög parkering (Löddeköpinge), Charlottenlund Fort Camping (Köpenhamn/DK), Oasen (Römö /DK), Citti Parkering (Flensburg/DE), Meer Grüne Lodge Camping (Tating/DE), Hallenbad Ställplats (Nordenham/DE), Landgoedcamping Nienoord (Gröningen/NL), Camping Strandbad (Edam/NL), Amsterdam City Camp (Amsterdam/NL), Dordrecht ställplats (Dordrecht/NL) och Ons Buiten Camping (Oostkapelle/NL).

Bästa boplatsen september 2018

bästa boplatsen septemberDe sista nätterna i september stod vi på den här campingen i Oostkapelle i Nederländerna. Och det är den absolut bästa campingen vi stått på hittills, så självklart går priset för Bästa boplatsen i september till Ons Buiten Camping.

Varför Ons Buiten Camping?

Placeringen, miljön och renlighet. Närhet till en fantastisk strand och skönt hav samt också väldigt nära ett mycket trevligt samhälle. Stora pitchar och vi har fått den bästa, nummer 31. Känslan är inte en stor camping, fast det finns många pitchar. De har verkligen hittat rätt kombination av växtlighet och öppna ytor. Det är en ACSI-camping, så priset är överkomligt på lågsäsong, med turistavgift och skatt så hamnar vi på 220,-/natt. Då ingår el, duschar, diskmaskin och en massa annat. Vissa tilläggstjänster finns såsom tvättmaskin (€5,5) och spa (€9). Duscharna och toaletterna är riktigt rena och även Anna använder gärna dessa istället för i bilen – det är ett gott betyg.

Vi vill verkligen varmt rekommendera denna campingen och vi bor gärna här igen när/om vi har vägarna förbi.

ons-buiten

Utsikt från vårt fönster, vi är enda husbilsplatsen i vår korridor, det är husvagnar som står mitt emot oss, fast de har packat ihop och åkt hem.

ons-buiten

Så här ser det på ett av områdena för husbilar – rymliga platser!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

14 svar till ”Bästa boplatsen september månad 2018”

 1. Profilbild för Kors och Tvärs

  Oj det var verkligen gott om utrymme. ACSI är inte alls dumt – många gånger står man superbra till ställplatspris (i iallafall om det är svenska ställplatspriser)

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nej, det är inte dumt alls. Ibland 🙂

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Det ser ut som en underbar plats. Det tipset spar vi för kommande resor.
  Vi utnyttjade också ACSI-kortet på vår resa i maj-juni.
  Ett jättebra sätt att bo bra till bra pris, speciellt nere i Kroatien där de få ställplatserna som finns är ett ganska nytt påfund.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Eller hur! Tacksam för tips vi fått innan om ACSI, glad att vi löste det innan vi åkte.

 3. Profilbild för Matts Torebring

  Härliga bilder på hur vi vill ha det.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Finns säkert möjlighet för er bil att få plats med!

 4. Profilbild för Husisblogg

  Vilken härlig plats detta verkade vara. Förstår verkligen att ni valde denna. Verkar vara precis så som jag och mina ägare vill ha det när jag stannar ett par dagar.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Då hoppas jag ni får möjlighet att prova den någongång 🙂

 5. Profilbild för Helena på S/Y Wilma

  Gillar er utvärdering av ställplatser längs med er resa. Även om vi inte kan checka in med båt ? Trevlig läsning!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad kul att ni gillar fast ni inte egentligen har användning för dem 😀

 6. Profilbild för Rolle o Carina

  Ja det verkar vara ett superfint ställe,lägger in för kommande resor!

  Ha det gott o njut vidare….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hoppas ni får möjlighet att besöka den campingen.

 7. Profilbild för Ingela
  Ingela

  Jättebra tips på boplatser som ni förmedlar. Jag känner att jag har liknade tycke vad gäller lugn och ro, viss avskildhet, trygghet och renlighet som er, så ska jag bo på någon av de ställen ni besökt så kommer jag välja de gröna eller lila platserna, helt klart.
  Får jag fråga vad du använder för program för att göra den kartan som du har? Perfekt att kunna lägga in körsträckan samt att kunna markera in övernattningsplatser.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad roligt att du känner att våra tips kan vara lämpliga för dig. Ge gärna feedback när du provat våra tips 😀 Jag använder My Maps av Google till både resruttskartan och boplatserna. https://www.google.com/maps/d/

Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.