Bästa boplatsen september månad 2018

Bästa boplatsen september månad 2018

September månad har inneburit ställplatser, fricampingar och campingar. Så en salig blandning av boplatser helt enkelt. Dessutom i fyra olika länder (Sverige, Danmark, Tyskland och Nederländerna).

Boplatser vi stått på

Följande platser har vi stått på under september:

Savannen (Alingsås), Björkö ställplats (Göteborg), Åsa Camping (Åsa), Getteröns Båtklubb (Varberg), Galtabäcks hamn (Varberg), Perköps Ställplats (Örkelljunga), Knutstorp Ring (Knutstorp), Vikhög parkering (Löddeköpinge), Charlottenlund Fort Camping (Köpenhamn/DK), Oasen (Römö /DK), Citti Parkering (Flensburg/DE), Meer Grüne Lodge Camping (Tating/DE), Hallenbad Ställplats (Nordenham/DE), Landgoedcamping Nienoord (Gröningen/NL), Camping Strandbad (Edam/NL), Amsterdam City Camp (Amsterdam/NL), Dordrecht ställplats (Dordrecht/NL) och Ons Buiten Camping (Oostkapelle/NL).

Bästa boplatsen september 2018

bästa boplatsen septemberDe sista nätterna i september stod vi på den här campingen i Oostkapelle i Nederländerna. Och det är den absolut bästa campingen vi stått på hittills, så självklart går priset för Bästa boplatsen i september till Ons Buiten Camping.

Varför Ons Buiten Camping?

Placeringen, miljön och renlighet. Närhet till en fantastisk strand och skönt hav samt också väldigt nära ett mycket trevligt samhälle. Stora pitchar och vi har fått den bästa, nummer 31. Känslan är inte en stor camping, fast det finns många pitchar. De har verkligen hittat rätt kombination av växtlighet och öppna ytor. Det är en ACSI-camping, så priset är överkomligt på lågsäsong, med turistavgift och skatt så hamnar vi på 220,-/natt. Då ingår el, duschar, diskmaskin och en massa annat. Vissa tilläggstjänster finns såsom tvättmaskin (€5,5) och spa (€9). Duscharna och toaletterna är riktigt rena och även Anna använder gärna dessa istället för i bilen – det är ett gott betyg.

Vi vill verkligen varmt rekommendera denna campingen och vi bor gärna här igen när/om vi har vägarna förbi.

ons-buiten

Utsikt från vårt fönster, vi är enda husbilsplatsen i vår korridor, det är husvagnar som står mitt emot oss, fast de har packat ihop och åkt hem.

ons-buiten

Så här ser det på ett av områdena för husbilar – rymliga platser!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

14 svar till “Bästa boplatsen september månad 2018”

 1. Oj det var verkligen gott om utrymme. ACSI är inte alls dumt – många gånger står man superbra till ställplatspris (i iallafall om det är svenska ställplatspriser)

 2. Det ser ut som en underbar plats. Det tipset spar vi för kommande resor.
  Vi utnyttjade också ACSI-kortet på vår resa i maj-juni.
  Ett jättebra sätt att bo bra till bra pris, speciellt nere i Kroatien där de få ställplatserna som finns är ett ganska nytt påfund.

  • Eller hur! Tacksam för tips vi fått innan om ACSI, glad att vi löste det innan vi åkte.

 3. Vilken härlig plats detta verkade vara. Förstår verkligen att ni valde denna. Verkar vara precis så som jag och mina ägare vill ha det när jag stannar ett par dagar.

 4. Jättebra tips på boplatser som ni förmedlar. Jag känner att jag har liknade tycke vad gäller lugn och ro, viss avskildhet, trygghet och renlighet som er, så ska jag bo på någon av de ställen ni besökt så kommer jag välja de gröna eller lila platserna, helt klart.
  Får jag fråga vad du använder för program för att göra den kartan som du har? Perfekt att kunna lägga in körsträckan samt att kunna markera in övernattningsplatser.

Translate »