Belle & Torsten & Gry

Imorgon, den 25 mars, blir Belle 2 år gammal!

Ni kära vänner som fått en kalender i julklapp firade hennes födelsedag igår, för att jag noterade det på fel dag… men ni får helt enkelt äta tårta i morgon igen!

I morgon ska vi kastrera Torsten, har en tid på Vara veterinärstation klockan 8.30. Jag är lite nervös, men samtidigt väldigt glad för att det nu ska ske. Dessutom ska de såga av hans betar som är på väg in i kinderna på honom. De bara växer, växer och växer…

Inatt har det varit kallt och Gry bor ju inte i ett isolerat utrymme nu, utan i en kall del av ladan. Hon har däremot ett litet extra hus i sin box, som om hon flyttade in all sin halm där igen skulle kunna hålla sig lite extra varm. Men hon känner sig väl tryggare när hon kan lämna högen åt alla håll om hon blir ”anfallen” av mig eller katten :-). I huset finns bara en in/utgång, förhoppningsvis upptäcker hon att det är en bra boplats om några dagar.

Jag kan nu klappa Gry när hon äter, hon är inte helt nöjd med att jag gör det, men det går…jag vill så att hon ska känna sig trygg i vår närvaro!

Publicerat:

i:

4 svar till ”Belle & Torsten & Gry”

 1. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Hejsan! Du säger att du ska kastrera Grys pojkvän, men är det inte lite konstigt att ha sin far som pojkvän?? Kan de inte bara vara vänner?? 🙂

 2. Profilbild för Anna
  Anna

  Nej nej, det är inte Grys pojkvän.. det är Belles
  🙂

 3. Profilbild för Katarina
  Katarina

  Hej! Ursäkta mig jag fick ett hjärnsläpp!!!
  Det var för att jag läste om Gry. 🙂

 4. Profilbild för Erica

  Hur har Torsten tagit det där med att bli av med sin manlighet?

Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.