treesign tjänster

Besökte Treesign för inspiration

Strax utanför Tidaholm ligger Treesign som är ett företag som sedan 6 år bygger kundanpassade Tiny Houses i Sverige.

Kontaktade Fabian som äger och driver företaget Treesign och vi var så välkomna att komma och kika på det huset han bygger just nu. Han har inget showroom eftersom allt är kundanpassat. Däremot har han väldigt mycket bilder och 3D-ritningar i sin dator som vi fick titta på. Oj vad mycket fint han gjort!

Högt i tak

För oss är det högt i tak som är viktigt. Och därför ville vi få en känsla för hur högt det behöver vara för att vi ska vara nöjda. Det huset han byggde nu var det ett sluttande tak så där det var som högst så var det ungefär 3,4 meter i takhöjd medan det i den lägsta delen var strax under 3 meter. Kändes väldigt luftigt, rymligt och bra!

Gedigen byggnad

Även om det ”bara” är Tiny Houses som Fabian bygger så är det genomtänkt i varje skrymsle och vrå. Han vill verkligen att husen ska hålla länge så gör inte avkall på ex. takutsprång över fasaden, fast innermåttet hade kunnat bli några centimeter större utan. Sånt gillar vi – långsiktighet är hållbarhet!

Stort förtroende

Vi fick ett stort förtroende för Treesign och Fabian. Dessutom känner vi en person som köpt sitt Tiny House där och hon är superdupernöjd.

Tanken är att vi vill arbeta med Fabian när vi bygger vårt Tiny House, oavsett om det är på hjul eller ej. Vi vill gärna att han bistår oss med sin kunskap. Han var öppen för det, så vi hoppas han har tid när vi behöver hjälpen, det är hög efterfrågan på hans Tiny Houses.

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
24°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 15°C
35°C / 16°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.