Den intensiva semester och turistmånaden, juli, blev ju inte riktigt som vi planerat men det har blivit som det ska ändå.

Vår tanke var att stå still ute på Fotö hela juli och halva augusti. Men nu tycker vi inte det kändes så bra efter det som hände på midsommarhelgen. Och vi har gjort så mycket annat istället så det gör inget, dessutom har det ju varit en ganska kylig månad.

Fin utsikt från Öckerö Hamns ställplats

När månaden startade befann vi oss i Skåne. Kikade på Österlen och spanade in en camping vi kanske skulle nyttja i vinter, om vi stannade i kylan. Fast senare i månaden bestämde vi ju oss för att faktist åka ner. Och det påverkades så klart av beslutet vi tog om att det nu var dags att starta projektet med att på sikt flytta till Portugal och bygga oss ett Tiny House.

Har varit en del på Öckerö där vi också trivs bra. Sen njöt vi av fina samtal och god fika i några dagar hos våra vänner Hemma på Hult (översta bilden), blev bjudna på den somriga grillkvällen hos vänner i Herrljunga och så fick vi tvättat bilen hemma-hemma i Partille, där vi också köpte goda jordgubbar och körsbär. Och skördade rödlök i Rogers föräldrars land.

juli i Sverige

Från en av utflykterna runt Bunn

Dessutom hann vi med en hel del utflykter när vi hängde en långhelg på Bauergården och stickat har det blivit en hel del, särskilt under helgen vi spenderade i Alingsås. En skön dag på Nääs med vandring och hamburgare blev det också.

Vi har träffat en hel del härligt husbilsfolk i juli, alla med avstånd så klart! Tack till er alla som sagt hej, till er som vi fikat & ätit middag med och till er som vinkat när vi mötts på vägen. Dessutom njuter jag (Anna) av att träffa en del av er på Instagram igen.

Både stödben och grill har utvärderats. Vi spanade in bisonoxarna i Gate och har dödat ett antal tvestjärtar i bilen.

Avslutade juli månad med några dagar i Lysekil på Basteviksholmarna.

Här hittar du alla inlägg från juli månad!

/Anna & Roger