fotograf networking

Bra verktyg för den sociala fotografen

Idag välkomnar jag Sina Farhat som gästbloggare. Sina driver sitt eget företag som fotograf och ger dig här några bra tips. 

Sociala nätverk
Använd sociala nätverk som Facebook, Twitter och Google plus, dessa tre närverk när dem används på ett effektivt sätt är enormt effektivt för att sprida det goda ordet om dig som fotograf och för att få ut dina bilder till dina åskådare. Genom att vara aktiv och dela med dig av dina kunskaper så skapar du ett förtroendekonto bland din publik som den där fotografen man ska vända sig till när man behöver bilder och svar på frågor.

Smartphone
En smartphone är ett krav i dagens snabba informationsflöde, det är via den du lägger till tillgänglighet på förtroendekontot.
Det betyder dock inte att du alltid ska vara tillgänglig utan se till att ha en stund för dig själv då och då också när du slappnar av och tar en paus från resten av världen.

Träffa folk i det verkliga livet
När du kommit igång med ditt sociala nätverkande passa på att träffa dina kontakter på riktigt och på så sätt bilda en typ av kontakt som inte går att få till när man sitter vid en dator och inte ser varandra i ögonen. Denna kontakt kan resultera i att en fin vänskap bildas och att du får möjligheter till betalda fotojobb!

Skriv ut dina bilder!
Se till att dina digitala minnen kommer ut på papper och i stort format (A4 eller ännu bättre A3+), ta sedan med dig dessa fina utskrifter när du träffar dina kompisar för en fikastund och imponera dem med din konst!
En A3+ utskrift är dessutom en perfekt gåva till någon du tycker om, som ett sätt att få dina kompisar att stolt sätta upp din fina bild på väggen och komma ihåg dig på ett fint sätt.

Sina Farhat
https://belola-photos.blogspot.com/
www.sinafarhat.se
@belola på Twitter
Dela gärna med dig till dina vänner med nedanstående knappar.

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 17°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.