Pocket Informant

Kalender och uppgifter i samma app

Äntligen har jag hittat hem! Det känns verkligen så!

Jag har länge letat efter en app till iphone och ipad där jag kan se mina tasks (uppgifter) och inbokade möten samtidigt.

Sedan en tid använder jag Toodledo för att samla mina uppgifter, att sortera in dem i mappar och context är smidigt. Jag tycker dock inte att Toodledo är särskilt snyggt och man kan inte heller själv ”leka” med utseendet. Men, funktionerna är riktigt bra vilket ju är det viktigaste! Finns helt säkert en hel uppsjö med funktioner jag inte testat i Toodledo än och ändå är den bra!  Finns som app till mobila enheter, men jag använder bara webbversionen på min Mac. För på mina mobila enheter använder jag Pocket Informant som synkar alldeles förträffligt med Toodledo!

Jag använder Google Calender som kalender både privat och till företaget. Mannen gör likadant och allt vi registrerar i våra olika kalenders synkar med varandra. Dessutom synkar dem alla med Pocket Informant!

Var jag än befinner mig har jag uppdaterad kalender och todo-lista! Dessutom i en otroligt snygg och användarvänlig app. Mycket bättre än ex. Toodledos iphoneapp som jag tycker är riktigt dålig faktiskt.

Det finns en hel del inställningar att greja med och kan ta lite tid att sätta sig in i allt, men när du kommit över tröskeln så tror jag inte du kommer göra annat än älska den.

Pocket Informant till ipad
Pocket Informant till iPad
>Pocket Informant i iPhone
Variant av utseendet i iPhone

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.