Dags att lämna the Big Apple

Hemresedag på vår resa till New York påsken 2015

Känns helt okej att åka hem idag, har sett och upplevt massor och har haft fantastiska dagar tillsammans med min stora kärlek i en intensiv stad.

Lugn och skön förmiddag

Vi hade gott om tid på morgonen innan transferbilen ”Black Car” skulle hämta oss kl 12, så vi gick som vanligt ut på stan för att äta frukost, dagens var ingen hit dessvärre. Det är alltid en chanstagning när man ramlar in på en diner.

Upptäckte att vi bodde grannar med polisen, det känns ju tryggt! Bättre veta sent än aldrig..

bra-grannar-hotellet-new-york

En tur till några souvenirbutiker blev det så alla barn kan få nåt från USA. Den bästa är nog Alice present: baseballhandske med boll, hon älskar utelek och bollspel så hoppas det blir uppskattat!

Roger fortsatte jaga runt för att hitta en jacka, men även dagens butiksbesök var utan resultat. Däremot kunde han lyxa till det med att bli rakad hos en riktigt barberare. Len som en barnrumpa var hans kinder efter det.

rakning-lyx-new-york

Trist flygplats – JFK

Vårt flyg skulle gå 15:55, så det var skönt att ha gott om tid, vi var inte det minsta nervösa att missa vårt flyg trots mycket trafik bitvis på väg ut till JFK.

Det är nog den tråkigaste flygplats jag varit på! Väldigt lite affärer, sliten och inget att välja på när det gäller mat. Blev en mozzarellasallad som smakade noll och ingenting.

Vårt plan var 20 min försenat. Igen. Men denna gången hade vi mycket mer tid emellan flygningarna så det blev aldrig oroligt.

Flygningen över Atlanten gick bra, hade svårt att sova dock. Såg ett par filmer, lyssnade på musik och slumrade. Landade senare än planerat men vi hann gott och väl med att både promenera lugnt genom Frankfurts flygplats och shoppa lite i taxfree.

Vad tycker jag då om New York?

Jag tycker husen är för höga, ljuden för starka och maten ganska äcklig. Men jag är jättetacksam för att vi hade möjligheten att åka hit och få uppleva New York. Många fina minnen har etsat sig fast men jag är ändå inte så sugen på att åka tillbaka just till New York. Eller, det skulle vara för den goda frukosten vi åt igår då…

Men att åka tillbaka till USA skulle jag gärna göra!

Läs gärna också övriga inlägg om New York:
New York – avresedagen
3 mil till fots första dagen i New York
Rockefeller center bäst idag
Henke i kassen i New York Rangers
Lyxfrukost och lyxiga biofåtöljer

Publicerat:

i:

4 svar till ”Dags att lämna the Big Apple”

  1. […] Läs gärna också övriga inlägg om New York: 3 mil till fots första dagen i New York Rockefeller Center bäst idag Henke i kassen i New York Rangers Lyxfrukost och lyxiga biofåtöljer Dags att lämna the Big Apple […]

  2. […] Läs gärna också övriga inlägg om New York: New York – avresedagen Rockefeller Center bäst idag Henke i kassen i New York Rangers Lyxfrukost och lyxiga biofåtöljer Dags att lämna the Big Apple […]

  3. […] Läs gärna också övriga inlägg om New York: New York – avresedagen 3 mil till fots första dagen i New York Rockefeller center bäst idag Lyxfrukost & lyxiga biofåtöljer Dags att lämna the Big Apple […]

  4. […] Läs gärna också övriga inlägg om New York: New York – avresedagen 3 mil till fots första dagen i New York Henke i kassen i New York Rangers Lyxfrukost och lyxiga biofåtöljer Dags att lämna the Big Apple […]

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 14°C
35°C / 16°C
31°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.