Dresden vill vi återvända till

Dresden vill vi återvända till

Dresden är en fin stad i det forna Östtyskland. Dessa bilder publicerades på Instagram i september 2019 när vi var där. Men hamnade inte på bloggen. Då.

En hel del bilder från orter i Tyskland som vi besökte i höstas publicerades bara på Instagram. Vi vill ha bilderna här på bloggen istället då Annas Instagram inte längre är aktivt, så det kommer lite inlägg med bilder på ”gamla” platser blandat med aktuella inlägg.

Caption från Instagram:

Dresden is a beautiful town! We were passning so we stoped and walked around in the old part of the town for three hours. Would gladly come back another time. Also enjoyed a superb vegetarian and gluten free hamburger lunch.

Dresden kan du läsa mer om på Wikipedia. Vi spenderade endast några timmar i staden och skulle väldigt gärna vilja återvända.

En skön atmosfär upplevde vi i Dresden, väl värt ett återbesök!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

12 svar till “Dresden vill vi återvända till”

  1. Välkommen hem till Sverige . Dresden har vi också besökt men då pågick en stadsfest så det var svårframkomligt. Vi hoppas som precis somna att kunna återvända dit nån gång. Just nu är det svårt att veta när vi kan göra några resor igen , men hoppas att vi snart kommer ur denna Coronavirus situation. Fokus ligger nu på att få behålla hälsan . Ta hand om er och njut av den spirande våren även om det är kallt och lite blåsigt.

  2. Så vackert, ???? får vi lägga på listan att besöka när vi kommit genom ”Coronan”

  3. Dresden gillar vi med. Trevlig stad. Vi hittade en bra ställplats och cyklade in till stan längs floden????

  4. Dresden är tyvärr en stad vi bara har åkt förbi så den ligger på vår bucket list. Nu får vi väl bara drömma ett tag framöver så tack för smakprov från den fina staden!

    • Vi tyckte det var ett mycket trevligt stopp. Kul att du gillar inspirationen trots omständigheterna.

  5. Fina bilder! Vi har länge varit sugna på Dresden, dels för att det ser ut att vara en fin stad med också för naturområdena runt om. Nu blir det väl inte i sommar … men nån annan gång!

  6. Dresden är jättefint. Vi har varit där ett par gånger. Första gången endast en snabbvisit och andra gången tyckte vi det var lite väl mycket byggarbeten och arrangemang som störde. Vi provar igen vid ett senare tillfälle! När vi var där med husbil bodde vi vid en husbilsfirma och passade på att få fixat lite på husbilen samt att den tvättades och polerades för en rimlig peng under tiden vi var på upptäcktsfärd!

    • Det låter ju toppen att kunna få omvårdnad av husbilen samtidigt som en själv är ute på upptäcktsfärd – det tar vi till oss till nästa besök.

Translate »