Facebook-rapport

Hade precis börjat vackla på att fortsätta engagera mig i Facebook eftersom jag har kontakt med alla vänner där på annat sätt oxå.

Vad händer då!? Jo en gammal kompis från scouterna kontaktar mig! Jättekul! Vi har haft lite kontakt emellanåt, men inte de senaste åren. Nu kan vi följa varandra och uppdatera oss på vad som hänt sedan sist!

Inspirerad av att hitta gamla vänner hittar jag en gammal pojkväns kusin i Skåne! Jo, det låter invecklat men vi hade väldigt fin kontakt när jag var tillsammans med Johan och sedan höll vi även kontakten efteråt lite här och där… men nu var det väldigt länge sedan vi pratades vid! Har tänkt på henne ofta och kom genast på att söka efter henne! Mycket riktigt fanns hon där och är ”hooked” som hon själv uttrycker det!

Jag har inte kommit så långt.. men nu fortsätter jag ju med FB ett tag till i alla fall 🙂

Publicerat:

i:

8 svar till ”Facebook-rapport”

 1. Profilbild för Erica

  Engagera dig lagom mycket så behöver det ju inte ta särskilt mycket av din tid heller. Jag är periodare. Var på baravara-kurs i Dalarna för ett par veckor sean och håller kontakt med nya vänner därifrån vilket är väldigt skoj! Kram! Och du, vi hörs via FB 🙂

 2. Profilbild för Anna

  Jag har, via en liknande polsk sida, hittat mina gamla kompisar och bekanta. Det är jättekul! Många minns man som barn och plötsligt upptäcker man att jösses, de har egna barn nu.

 3. Profilbild för 8hektar

  Hej vännen!
  Hoppas allt är toppen med dig och de dina!
  Skall du till Sarah på söndag?
  Många kramar!
  /C

 4. Profilbild för huga

  hmmm det klingar lite av släktforskning!

  ;-D

 5. Profilbild för 8hektar

  Jag hoppas det, vore isf jättekul att ses!
  Ha det gott!
  Kram!
  /C

 6. Profilbild för lottaspyssel

  jag var också påväg att halka ur FB ett tag men precis som för dig , helt plötsligt får jag en ”vänförfrågan” från 2 föredetta jobbarkompisar, hur kul som helst!!
  Sköt om dig och kramar L

 7. Profilbild för Isabelle

  Det bästa med fb är att det blir precis vad man gör det till. Behöver inte vara värre än att man finns på hitta.se eller så lägger man ner massa tid på det och skriver och grejar. Jag är lite periodare, men det är alltid lika roligt när man får nya vänner.

 8. Profilbild för Pysse
  Pysse

  HaHa De måste ju va mej du menar:-)
  Livsuppdatering kommer snarast via mail!
  KramKram

Vädret

Ourique, PT
17°
Klart
06:2520:52 WEST
FreLörSönMånTis
39°C / 17°C
32°C / 17°C
33°C / 15°C
36°C / 17°C
38°C / 18°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.