Mest TV den här helgen faktiskt…

Lördag:
Två av tre tonåringar åkte iväg till Nkp för att idag gå på AC/DC konserten på Globen! Förstår att de just nu är förväntasfulla och ser fram emot en härlig kväll! Dagen ägnades mycket framför TV:n, det är ju VM i både skidskytte och längdskidåkning just nu, något jag alltid brukar se!

På em. gick Roger och la sig en stund i soffan, jag gick ut och var ute ett par timmar, sedan duschade jag direkt när jag kom in för jag var i grannens lagård en stund och då luktar man ju inte direkt mumma efteråt. När jag kom in i sovrummet för att klä mig låg Roger och sov under täcket! Han hade blivit helt orkeslös och trött och gått och lagt sig. Kvällens planering la vi på hyllan och jag satt istället själv och tittade på melodifestivalen. Tycker att EMD var bäst! Men det var en rätt trist kväll faktiskt 🙁

Söndag:
Förmiddagen ägnades åt att läsa en god väns bidrag till Bok-SM. Det är meningen att jag ska korrekturläsa, men den är så spännande att jag glömmer av mig… Gå in och läs och rösta på den här boken om du tycker om den!
De första sekunderna på bålet är värst!

Flera timmar igen framför Skid-VM och det blev en glädjande silver-medalj till Anders Södergren! 6 plusgrader ute, grisarna är ute och har så varit sedan 10-tiden! Roger är bättre, den rosenrot han äter varje dag gör resultat! Han har inte varit riktigt sjuk en enda gång sedan han började med dem. Han blir orkeslös ½-1 dygn, utan feber och utan muskelvärk, sedan är han bra igen! Det är skillnad mot när han tidigare legat i flera dagar helt däckad med hög feber och väldig värk i kroppen!

Någon ”Veckans Gullegris” har jag inte hittat denna veckan heller…förmodligen beroende på att jag varit dålig på att besöka era bloggar! Tur jag har över 40 veckor kvar att dela ut min egen lilla utmärkelse!

Publicerat:

i:

7 svar till ”Mest TV den här helgen faktiskt…”

 1. Profilbild för huga

  Ja vad ska man säga..ser melodifestivalen med glädje, men alltid är det ett par …. dårar som ska reta upp mej!!! Men visst var EMD klara vinnare, Molly var åxå bra. Dagens TV så var det Anja jag väntade på, med en stor ledning åker hon bara ur, ingen förstår nåt!! jag gick ut på promenad så länge….
  Ha en fortsatt fin sportsöndag!
  Kram!

 2. Profilbild för Cornelias Cottage

  Tack för att du engagerar dig så i min bok – du är min veckas Gullegris ska du veta =)

  Nu ska jag hoppa i säng. Har suttit vid datorn heeeela dagen.

  Kram!

 3. Profilbild för Sanna

  Hejsan!
  Snor din utmaning nedan och försöker ge mig på den i min blogg… 😉
  kram kram

 4. Profilbild för Erica
  Erica

  vill bara kika in och ge en kram till dig. Jag är förmodligen sjuk och tycker synd om mig själv. Är såå nära att gå till affären och köpa lite glass… Kan ivet kännas lite lättare efter det? Jo, förmodligen.

 5. Profilbild för Cornelias Cottage

  Du har något hos mig =)

 6. Profilbild för Maria

  Slog mig just att Torsten har namnsdag idag – så grattis Torsten!

 7. Profilbild för Uffematten

  Min gamle TV låter väldigt underligt, så det blir inte mycket kikande på den :-)! Tänk om den flyger i luften!!! Undras om jag har missat nåt???

  Kollade lite på utmaningen, men det vete sjutton… Ovanligt opraktiskt att börja på J ibland… Och dessutom lida av akut fantasibrist (ovanligt här men, men..).

  Ha det gott!
  Kram!

Vädret

Ourique, PT
25°
Växlande molnighet
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 14°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.