Fan, fan, fan

Ursäkta, men jag kan ha missat betäckningen!! Därför är jag arg, arg på mig själv för att jag är så himla korkad!

Denna brunst har varit helt olik de tidigare, bara för att jag skrivit tidigare att hon är som en klocka förmodligen. Hon kom in i brunsten senare än vanligt och tydligen varade den längre än vanligt med. Hon har varit jättelätt att analysera om hon är ”på” eller inte. Som vanligt så släppte jag ihop dem när hennes brunst var över, brukar alltid vara med när jag släpper ihop dem för att se om det är så att de visar tecken på att vilja betäcka. Inga som helst tecken visades så jag lät de vara tillsammans. Visst förstår jag att det inte finns några garantier när man har en galt och en gylta tillsammans, men samtidigt så är det ju ingen fara, jag vill ju att de ska bli kultingar. Men, jag vill ju se och dokumentera allt om grisarna, det är så fascinerande!

Några timmar senare när jag kommer till dem är detta vad jag får se! Sur och grinig på mig själv så stängde jag in dem i sina egna boxar en stund, för att vila och kanske få lust igen. Efter några timmar så var de tillsammans igen, men tror ni hon visade något som helst intresse då!? Nähä! Fast jag var beredd med kamera och stativ…

Så vi får helt enkelt hålla tummarna för att det inte tog sig denna gången! Men OM det gjorde det så blir det kultingar om 115 dgr (13 april) eller om 3 månader, 3 veckor och 3 dgr (12 april) eller åtminstone där omkring.

betackning

Publicerat:

i:

9 svar till ”Fan, fan, fan”

 1. Profilbild för Fina
  Fina

  Men åh vad spännande! Jag förstår om du är besviken på att du kan ha missat alltihopa men ändå vad spännande om det kan komma små…. jag håller verkligen tummarna. Massor med kramar till dig från mig!

 2. Profilbild för Göran

  Är det så himla konstigt då?
  Tänk tvärt om. Om det stått en gris där med stativ, riggad kamera och blixt och väntat på din och din hälfts gyllene herdestund.
  Jag tror vem som helst kan tappa lusten när det föreligger en överhängande risk att förvandlas till pixlar på ett SD-kort.
  Om grisarna fixade till det när du vände ryggen till är jag den förste att gratulera!

 3. Profilbild för Anna

  Fina – ja visst är det spännande, men snopet 🙂
  Göran – nädå, inte alls konstigt, bara oplanerat

 4. Profilbild för Lallis

  Jag förstår besvikelsen. Hoppas att det inte är så vännen.
  KRAM

 5. Profilbild för Maria

  visst är det rätt typiskt att djuren inte har samma planer som vi?

 6. Profilbild för Lotta

  NÄÄÄÄ va typiskt;( …..typiskt när du väntat sååå

  Hoppas du får en fin fjärde advent imorgon med familjen:)

 7. Profilbild för Lotta

  oops som det kan bli….. men det kanske blir en jätterolig överraskning fram i vår trots att du missat själva dokumentationen……. jag ser fram emot ett nytt besök i stian. Tack för dina kommentarer hos mig trots att jag inte uppdaterat på länge, skall skärpa mig. Barnberövad, ja det kan vara tufft att inte få fira högtider ihop hela familjen men precis som du skriver det finns ju faktiskt några fördelar också, så passa på att vara Anna och koppla av!!
  Kramar och ha en skön söndagem kväll!
  Lotta

 8. Profilbild för Sanna

  De kanske va lite blyga? 😉

 9. Profilbild för Anna

  Lallis – jag hoppas med
  Maria – ja djuren kan man ju inte styra över, men ändå…
  Lotta – tack!
  Lotta – jo jag blir ju glad ändå förstås, huvudsaken är ju att de är friska och fertila 😉
  Sanna – hah jo kanske det!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.