efterratt-frukost-new-york

Firar 10 år som bloggare!

Den 29 augusti 2007 är datumet för de första inläggen som jag sparat från min allra första blogg. 

Jag har bloggat i 10 år! Hurra, heja och hipp hipp! Visst, jag har inte bloggat kontinuerligt hela tiden utan det har blivit lite uppehåll här och där och på olika bloggar. Men jag tänker att det är så bloggandet ser ut. I alla fall för mig!

Livsstilsbloggar och ämnesbloggar

Mina bloggar har verkligen varit olika, en del har varit väldigt personliga och lite mer som en dagbok (livsstilsblogg) och andra har varit fokuserade på ett specifikt ämne.

Min första blogg handlade om minigrisarna, men samtidigt så skrev jag väldigt många inlägg om andra saker i vårt liv på landet. Så det blev mer av en livsstilsblogg till slut.

När jag började odla våra egna grönsaker i det stora växthuset så skaffade jag en blogg till. Den handlade bara om min odling.

Webbtanten handlade om det digitala, och inte alls om vårt liv. Då. När denna blogg startades.

Fem inlägg första dagen

Första bloggdagen, den 29 augusti 2007, skrev jag fem inlägg. Du kan hitta dem i mitt arkiv för augusti 2007. De handlar om minigrisar främst 🙂

Jag skrev korta texter och la upp ganska dåliga fotografier.

Bloggen förändrats med åren

Livet förändras och bloggen med den. Nu är ju anna-forsberg.se en sammanslagning av alla bloggar jag sparat och fokuset är fortfarande det digitala men även vårt resande och mitt entreprenörsskap får utrymme numera.

Ni hade säkert varit fler som följde bloggen om jag hade valt en mer nischad blogg. Men jag är inte nischad, varken som person eller i mitt bloggande. Så därför är det som det är och jag är supernöjd med att jag numera kan blogga om det jag vill i princip, det passar in antingen på våra resor, det digitala eller i kategorin entreprenörskap.

Vill du fira mitt 10-års jubileum är du varmt välkommen att hojta så bjuder jag på fika!

Bilden är från vårt New York besök för några år sedan, då jag åt den godaste tårta jag någonsin ätit!

Publicerat:

i:

6 svar till ”Firar 10 år som bloggare!”

 1. Profilbild för AngelicasVärld
  AngelicasVärld

  Åhhhh GRATTIS på dagen!!!

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack så mycket 🙂

 2. Profilbild för Kristina Svensson

  Grattis!
  Bra jobbat. Kul att du varit igång så länge. Jag känner starkt igen mig i det där med att intressen växlar. Jag fixar inte heller att hålls igång en nischad blogg men så länge den inte ger några inkomster så måste mina intressen styra tycker jag. Skönt att du också har en blogg med många ämnen. Jag vill gärna fika och fira men det får bli senare i höst.

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Ja vi slår på stort i höst när vi ses. Kanske vi både fikar och äter middag

 3. Profilbild för Helena Roth

  Wow! 10 år – det är ett tag det. Mitt företag fyller tio år 1 oktober i år; bloggat har jag precis gjort i fem år. Så trägen vinner! 😉

  1. Profilbild för webbtanten
   webbtanten

   Tack! Grattis till företagandet 🙂

Vädret

Ourique, PT
24°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 15°C
35°C / 16°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.