Vi grejar, fixar och donar med vårt hem. Det känns så rätt att lägga lite extra tid, pengar och kärlek på FrankieBoy.

Så det har blivit lite småfixande med grejer inne i bilen, men faktiskt också lite på utsidan.

Dekal utbytt

Som den uppmärksamme kan se på översta bilden så har vi tagit bort Frankia-dekalen och ersatt den med en FrankieBoy dekal. Vi beställde dekalen på nätet och Roger satte fast den. Så nöjda! Nu kan ni med säkerhet veta att det är oss ni möter på vägen 😀

Lite närmare bild

Lite inredning

Vi har satt in ytterligare en hörnhylla, båda är också vitlaserade. Vi placerade den nya under vårt modem vid dörren.  På hyllan står en fyrkantig svart liten träkruka med ännu en orkidé i siden. Dessutom står våra fyra små tenngrisar där.

För många år sedan fick vi en fin ängel i trä, den har vi hämtat in från förrådet och ställt i fönstret, tycker det blev fint med lite blått som bröt in mellan det grå och det plommonfärgade.

När vi var en snabbis hos våra vänner på Hemma på Hult fick jag ett fint hjärta som jag nu hittat klädnypor till. Där kommer det upp lite söta kort och lappar efterhand.

Jag (Anna) har stickat en grytlapp, och i Kinna köpte jag mer garn så jag kan sticka en till. Dessutom köpte jag garn i flera färger så jag kan fortsätta sticka mina disktrasor och grytlappar för att också ge bort om någon vill ha.

Över kylskåpet har vi hela tiden haft en stoppad tyggris. Den har vi nu bytt ut till en annan stoppad tyggris som vi hade i förrådet. Omväxling vad gäller färgerna 🙂

Och i posten låg häromveckan ett brev från en av våra läsare, vi fick en liten broderad tavla med ord från det här inlägget, i det inlägget finns också bild på hur FrankieBoy såg ut med gamla dekalen. Tack Anna-Kari, tavlan har vi nu satt upp vid dörren! Så gulligt av dig!

Hyllan målad

Fin blå träängel som Ingrid Hansson gjort.

Nya blomman med grisarna intill.

En liten bonad som en av våra läsare skickat till oss, tack!

Vår mjukisgris som vilat i förrådet.

På Forsbergs

Ja det var dags att åka till Forsbergs i tisdags också. Dels så ville vi att de skulle ta bort vår sladdvinda och i stället lägga kabeln löst i luckan. Det är nu mycket enklare att koppla loss oss från stolpe om vi vill åka och tömma till exempel. Dessutom var vindan en riktig ryggdödare, att hänga in i en låg lucka för att veva upp sladden var inte optimalt alls.

Vi har också reklamerat vår ugn, den kommer inte upp i värme som den ska. När vi var där sist så märkte de att den inte stängde sig ordentligt och luckan har också varit trög sen vi fick den (trodde det skulle vara så). Nu bytte de luckan, den är så lätt att stänga. Dessvärre tycker vi inte det hjälpte, för värmen är fortfarande för dålig i ugnen när en har något i den (och det vill vi ju!). Får se vad nästa åtgärd är.

/Anna & Roger