Våra SUP:ar är till salu

Båda är sålda! Vi har insett att vi väldigt sällan är vid stilla vatten. Våra fina SUP:ar är något överflödiga, så vi säljer dem. 

Att stå på en uppblåsbar SUP och paddla sig fram på en stilla sjö är ofantligt rogivande, det trodde vi att vi skulle göra mer av och älska. Det är också en bra aktivitet för att stärka core och balans. Men vi tänkte inte på att vi faktiskt älskar vågor och ett dynamiskt hav mer än stilla sjöar. Och i vågor är det svårt att SUP:a om en inte är väldigt duktig. Och vi är för lite vid sjöar för att hinna träna upp tekniken och framför allt Annas balans :D.

Så om du vill prova på att njuta av vatten och aktivitet på ett nytt sätt har du nu chansen att köpa en bräda. Att SUP:a passar alla kroppstyper och åldersgrupper.

Blackcat Dragonfly uppblåsbar SUP

Brädorna köptes in i juli 2019, användes i Sverige några gånger, sedan ett par gånger i norra Tyskland. Sen fick de vänta till vi kom till Spanien och det var där den ena gick sönder. Vi samsades då om den andra i några dagar. Därefter har brädorna bara legat i golvet på FrankieBoy och vilat.

Till varje allroundbräda medföljer paddel, leach, manuell pump, väska med hjul och ryggsäcksremmar samt fena. Det är ett stort område med grip på brädan vilket gör det lätt att ställa sig upp och dessutom passar utmärkt för den som vill yoga på vattnet. Finns även ett fäste för en GoPro längst fram på brädan.

Teknisk data

Brädans längd bredd tjocklek: 335 cm x 83 cm x 15 cm (11 ft x 33 in x 6 in)
Vikt: 12 kg (endast brädan)
Maxvikt paddlare: 220 kg
Uppblåsbart maxtryck: 25 Psi

Väskans mått när allt är inpackat 100 cm x 50 cm x 30 cm

Här kan du läsa mer om våra SUP:ar, och köpa en ny om du hellre vill ha det.

Pris

Nypris var 8000,-/bräda. De är som du kan se ovan väldigt lite använda. Vi säljer brädorna för halva priset, alltså 4000,-/styck.

BÅDA BRÄDORNA ÄR SÅLDA!

Så här stora är de när de är fulla med luft. Den har väldigt bra förutsättningar för att lära sig att. balansera på dem.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
11°
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
22°C / 11°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.