För 16 år sen sa vi ”I do” på Gibraltar

För 16 år sen sa vi ”I do” på Gibraltar

Tiden går fort när en har roligt, fantastiskt att det gått 16 år sedan vi sa ”I do, solomly declare..” till borgmästaren och varandra på Gibraltars registry Office. 

Det är den längsta resa vi gjort, tidsmässigt, då vi bodde i Estepona i tre veckor samt åkte till Gibraltar och gifte oss. Vi hyrde en stor etagelägenhet i ett hus där det nästan bara bodde spanjorer. Det fanns pool och var 5-10 min promenad till stranden. Estepona var inte så exploaterat då, som det är nu.

Bröllopsdag idag

Den 24 juni, 2002 var det midsommarafton. Det var över 30 grader varmt och svetten rann utmed ryggen. Mina barn, en nära vän och våra föräldrar var på plats. Ingen annan visste ens att vi skulle gifta oss. De veckorna har lämnat många ljuvliga minnen i våra hjärtan.

Estepona & Gibraltar

När vi i höst drar oss neråt till varmare breddgrader står självklart Estepona och Gibraltar högt på listan över platser att besöka. Kommer vi känna igen oss i Estepona? Kommer vi hitta bostadshuset vi bodde i? Jag minns vägen vi gick över för att komma till stranden, jag fascinerades av bevattningsslangarna. Tänk vilka konstiga detaljer som etsar sig fast.

Här är utsikten från lägenheten vi hyrde i Estepona!

Estepona

Stark kärlek

Tack Roger för alla härliga år (21 st) tillsammans. Vår kärlek är så stark och jag vet att det här äventyret att vi bor på 16 kvm och jobbar tillsammans 24/7 bara kommer stärka oss och vår kärlek ytterligare.

Älskar dig!

/Anna

Bilderna är fotade med dåtidens digitalkamera, lite fixade till detta inlägg. 

Publicerat:

i:

22 svar till “För 16 år sen sa vi ”I do” på Gibraltar”

    • Tack! Gött att ha alla år framför er 🙂 För vem räknar egentligen? 😉

  1. Stort grattis på er dag! Så fint att varit gifta så länge 🙂

  2. Varmaste gratulationer till dagen – och så spännande att ni ska göra ett återbesök där till sommaren. Ser fram emot reflektioner på bloggen när ni väl kommer dit! När drar ni iväg söderut? (Eller har ni redan?)

    • Tack! Vi drar över söderut i september (var ju tänkt 1/10) men nu när läget förändrats iom Roger börjar jobba för mig istället för att vara tjänstledig kan vi styra mer själva när vi åker iväg.

Translate »