FrankieBoy är hemma!

FrankieBoy är hemma!

Idag var vi på Forsberg och hämtade hem vårt efterlängtade nya hem!

Vi var på plats i fem timmar. Först träffa vår säljare, Jonas, en stund. Sedan genomgång i verkstan av bilens alla funktioner med Patrik. Därefter en härlig shoppingtur i tillbehörsbutiken med grym hjälp av Marlene.

Vår bil är ljusare än de flesta i inredningen och vi har ingen taksäng. Det gör den lite unik. Och vi älskar den!

När vi lämnade Forsbergs åkte vi till Svenska madrassfabriken för att köpa bäddmadrasser för ökad komfort och enklare bäddning. Vi hade bokat innan och fick kanonfin service där med.

Det är lite saker som behöver åtgärdas på bilen, men jag återkommer om dem. Nu är vi i lägenheten och FrankieBoy står ensam i mörket.

Lite bilder på bilen kommer i alla fall här, tillbehör, madrass etc. berättar jag mer om en annan dag. Det är verkligen läggdags här nu!

Frankie boy
8,4 meters skönhet
Köket
Skåp i hytten

/Anna

Publicerat:

i:

17 svar till “FrankieBoy är hemma!”

 1. Ser verkligen fin ut! Och ni har gjort så som vi vill ha, ingen taksäng? Ser toksnyggt ut! Hoppas att ni är nöjda! Vi kommer nog åka till Falköping själva om någon vecka!, behöver ny madrass, känns nu när vi bor i den…hoppas få se er i vår!

  Anette och Robert

  • Det är så ljust och luftigt utan taksäng. Om ni åker till Falköping nästa helg kan vi ses på lördagen om ni vill! Vi vaknar upp i Herrljunga-trakten och ska dra oss mot Sthlmshållet. Så möter gärna upp om ni vill stå någonstans tillsammans lör-sön.

 2. Hej!
  Ser väldigt bra ut, vi har också valt grå inredning fast med mörkt trä har aldrig sett detta på bild förut , kul.

  • Tack! Vad kul att ni också valt grått. Vi är tydligen ganska ensamma i Sverige med det ljusa träet. I Tyskland är det dock vanligare än mörkt 🙂

 3. Ja det hörde vi också av försäljarna, kul att inte ha samma som medel

 4. Sista veckan i april är allt vi vet tyvärr, hoppas verkligen det stämmer, väntan är olidlig

Translate »