nystart-webbtanten-stretchar

Fräschare Webbtant tar nya tag

Efter en längre tids uppehåll från bloggandet här på Webbtanten tar jag nu nya tag. När man inte tränat på ett tag är det viktigt att vara uppvärmd och stretchad innan man börjar igen och nu har jag både värmt upp och stretchat tankarna. Har lite nya idéer kring Webbtantens fortsatta liv.

Målsättningen lite annorlunda – men ändå samma

Målet med Webbtanten var förut att hjälpa folk att bli mer digitala, att vara en blogg med lite mer instruktionlika inlägg. Det tar väldigt lång tid att skriva de inläggen och det är delvis anledningen till att jag till slut inte hann med.

Jag har nu bestämt att jag ska fortsätta skriva om webbens möjligheter, tjänster, appar och sociala medier högt och lågt. Ibland kanske det blir mer som en instruktion men oftast blir det mer berättande om hur jag själv använder en tjänst, vad jag tycker om något som händer på webben eller tips och råd i olika format. Förhoppningsvis hjälper det dig och andra att testa runt lite mer och därmed bli mer digitala.

Layout och design

En nystart kräver så klart även en förändring designmässigt, det gör det hela så mycket roligare. Men även bättre för dig, för Webbtanten var tidigare inte responsiv och det är ju ett måste idag så klart. Tycker den här layouten känns bra och hoppas du gör det också. Du får på startsiden en ordentlig överblick över vad som hänt sen sist du var inne. Självklart finns länkarna till mina andra kanaler lättåtkomliga var du än befinner dig på anna-forsberg.se

Annonsering

Jag öppnar upp Webbtanten för annonsering. Exakt hur det kommer att ske är inte klart. Men troligtvis blir det bannerannonser i sidofältet på undersidorna. Det visar sig när det finns någon som är intresserad av att annonsera och de dessutom vill annonsera för något jag kan tänka mig att stödja.

Blogginlägg i olika teman

Kommer att arbeta på att få fram lite olika teman att blogga kring under olika perioder. När jag landat klart i den tanken på hur jag ska forma det kommer jag självklart presentera det.

Disquskommentarer

Istället för WordPress standardkommentarer har jag kopplat på Disquskommentarer och just den tjänsten tänkte jag blogga om på VimleWebbs webbplats snart så håll utkik där för att lära dig mer om den.

Inget WordPress på Webbtanten

Allt som rör WordPress kommer jag att fortsätta blogga om på VimleWebb – eftersom det är inlägg som rör min affärsverksamhet och kan vara till nytta för mina kunder känner jag det är viktigt att jag använder den plattformen för just det som handlar om WordPress

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Mestadels molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
24°C / 12°C
24°C / 11°C
26°C / 9°C
25°C / 8°C
24°C / 8°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.