När vi bestämt vilket datum vi åker så kommer vi undvika all fysiskt kontakt med andra människor i två veckor innan.

Även om vi träffar ytterst få personer redan nu så kommer vi strypa den fysiska kontakten helt och hållet under de sista två veckorna innan vi åker söderut. UD har släppt sin avrådan för resor till Portugal men vi reser tidigast i september oavsett.

Som du nog redan förstått så vill vi inte vara här i Sverige på vintern, så därför drar vi. Men sedan beslutet togs att vi vill flytta till Portugal och bygga oss ett Tiny House så har vi dessutom en dragning ner för att kunna börja leta mark och lösningar.

Varför karantän?

Vi gjorde likadant när vi kom till Sverige i mars, för att vara säkra på att vi inte hade med oss corona in i landet. Och vi vill göra samma sak gentemot Portugal och de länder vi passerar.

Det är också skönt för oss att veta att vi inte är smittade och kanske tvingas vända i södra Tyskland på grund av det.

Var ställer vi oss?

Det vet vi inte än. Men vi kommer välja en plats som passar oss geografiskt och där vi kan få mat utkörd från ex. Willys. Grå- & svarttömning, el och vatten vill vi ha lättillgängligt för att slippa interaktion med andra.

Eftersom det blir efter högsäsong så funkar det med en camping, det blir antingen på en grym ställplats eller en camping som vi ställer oss.

Edit: läs gärna även kommentar och svar

/Anna & Roger