Fröspridning

Inte idag, men för ett par veckor sedan.. har bara glömt att berätta det! En massa frön av vallmo i alla möjliga varianter, ringblommor, lejongap och ja.. en del har jag nog glömt vad de heter.

De är i alla fall spridda över en yta intill växthuset, där jag tänkte försöka låta det vara lite vildvuxet. Får se om det kommer upp lite vackra färgklickar där i sommar, annars kanske de kommer nästa sommar!

Nu är det plusgrader igen på nätterna. Om drygt en vecka hoppas jag snickaren är här och gjuter grunden till växthuset, i alla fall om allt går enligt planeran!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Fröspridning”

  1. Profilbild för Lotta

    nu har jag hittat hit också, vilka härliga kort på din ”växthustomt”, jag drömmer också om ett nytt växthus där man kan få in en liten trädgårdsmöbel för att kunna ta vara på mer av ”utelivet” tidigt på våren och sensommaren/hösten. Ser fram emot min tur till Storegården och en ev fika hos dig!!
    Lotta

  2. Profilbild för Anna

    Välkommen Lotta! Roligt att du tittar in här fast det händer inte sååå mkt just nu. Men till våren blir det nog fart! Det vore jättekul om du kom förbi på fika!

Vädret

Ourique, PT
24°
Soligt
06:1420:45 WEST
TisOnsTorFreLör
33°C / 12°C
35°C / 14°C
36°C / 15°C
35°C / 16°C
32°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.