Ullared!

ullaredIgår åkte jag och Roger till Ullared och shoppade loss! Vi fyllde hela bagageutrymmet på 740:n med gula stora påsar. Allt är inte billigare på Ullared än i hemma trakten, så om man vill gynna sina lokala handlare ska man vara lite prismedveten och inte köpa allt som man vill ha, för det lönar sig ändå inte. Men som vanligt handlade vi en massa smått och gott, här kommer några av fynden:

– ny matberedare (av någon anledning orkade den gamla inte riva fryst ost) 400,-
– blockchoklad ljus, mörk och vit 6,-/100 gr. 200 gr ska det vara!
– ett par sällskapsspel 99,-/st.
– kamerastativ 100,-
– hårklämmor & hårband 5,-
– skinnplånböcker 80,-/st
– mjukisbyxor & munkjackor 70,-/st
– fina jultomtar (pynt) 12,-

På vägen hem passade vi på att besöka Yeedi, vi fick träffa hennes pappa och alla hästar, minigrisen, hunden och katterna. Påfåglarna gömde sig på sina pinnar i taknocken, så det får bli nästa gång! Tack för kaffet och trevligt sällskap!

Allt är uppackat och ställt på sina platser, utom spelen, som jag tänkte utforska lite ikväll…

Nu ska jag snart köra iväg T till tåget, hon ska till sin pappa i helgen. Sen åker jag och tränar! Efter det åker jag hem och äter upp resten av min ”Never Stop” påse som jag oxå köpte på Ullared!

Ha en skön lördag hela högen!

Publicerat:

i:

10 svar till ”Ullared!”

 1. Profilbild för annette

  Jag har aldrig varit i Ullared, mina arbetskamrater säger att numer hör det till allmänbildningen att ha varit där;)

  Ha nu en skön lördag!

  Kramen //annette

 2. Profilbild för Cornelias Cottage

  Åhh..när jag bodde i Malmö åkte man till Köpenhamn och shoppade. Nu blir det Ullared. =)

  Kram!

 3. Profilbild för styggalillaloppan

  jag minns inte när jag var i Ullared sist. När W var en bebis… jösses tiden bara rinner iväg.. Ha nu en alldeles underbar lördag. kram

  nina

 4. Profilbild för Stina

  Härligt med shopping! 🙂 Min melodi precis… *s*

  Hoppas ni har en bra lördag!
  Kram

 5. Profilbild för Anna

  Annette – njae, allmänbildning vet jag inte.. men det är i alla fall ett enormt varuhus med både skräp och bra grejer, så om man gillar att shoppa utan krav på märken, så kan det vara kul! Kram
  CC – 🙂 Kram
  Loppan – japp tiden springer iväg! Kram
  Stina – jag vet ;-), Kram

 6. Profilbild för mumari

  Hej!

  Jag tror jag har skrivit det nånstans…. vi kommer att ha sinkor och kvigor av mjölkras här på gården istället. Min man jobbar på en väldigt stor mjölkgård och den gården ska stalla upp en del av sina djur hos oss.
  Tjuren och ”Gammelkoan” skulle slaktas på grund av ålder och det kändes skönt att slippa arrangera det själv. De andra har vi haft planer på under en längre tid, men jag har haft svårt att skiljas från dom. Dom har varit mer som mina ”vänner” än som mina kor…..men tyvärr inte lönsamma…..och det spelar ju en viss roll även om man inte vill det. Det kanske blev ett lite rörigt svar från mig…..känner mig rätt rörig just nu ;S

  Kramar!

 7. Profilbild för Anna

  Mumari – jag förstår att det måste vara svåra beslut att ta, hoppas känslorna snart slutar röra om i dig! Kram

 8. Profilbild för Lotta

  Ja Ullared i all ära men som du säger allt är inte billigt, det är lätt att lura sig själv, men ändå är det en kul utflykt. Men varje gång jag kommer därifrån så brukar jag säga ”aldrig mer” men det har mest med mitt dåliga kösinne att göra tror jag. Men åhh vad jag blev sugen på att åka till Sarah på Storegården, alltför längesedan jag var där, men man blir ju alltid lika sugen på att göra om en massa hemma när man varit hos henne, just nu håller Morgan på och slipar vår trappa för att den skall målas i stil med den Sarah har upp till andra våningen i butiken.
  Hoppas du får en skön söndag!
  Vi hörs Lotta

 9. Profilbild för Anna

  Lotta – du får göra lite utflykter nu i november som är lite mörk och trist. När du ändå är hos Sarah får du höra av dig, så bjuder jag på kaffe! Trappan kommer minsann att bli kanonfin!

 10. Profilbild för Lotten

  Att hålla i plånboken brukar inte vara min starka sida, men som du säger så att gynna de lokala handlarna kan vara en bra motivation.
  Hoppas helgen blev bra!
  Kram

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:1120:57 WEST
LörSönMånTisOns
34°C / 15°C
36°C / 18°C
35°C / 15°C
31°C / 14°C
29°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.