Frukost/Breakfast (34 av 365)

34_frukostJa, när man fyller år får man äta sånt här till frukost!

Det är första gången på jag vet inte hur många år som jag faktiskt blir väckt med gräddtårta! Underbart glad blev jag och jag njuter ännu av ögonblicket när T alldeles själv kommer in i sovrummet med levande ljus som lyser över hennes förväntansfulla ansikte och den ljuvliga tårtan!

Tack älskade dotter, du är helt underbar!

When it´s your birthday it´s alright to eat cake as breakfast! I was so happy and I´m still enjoying the moment when my daughter came into our bedroom with a candle and this lovely cake! Thank´s T, you are wonderful!

Publicerat:

i:

8 svar till “Frukost/Breakfast (34 av 365)”

 1. Grattis från oss på Rosendalen!!!

  (Tänk vilka härliga födelsedagar jag har att se fram emot när mina tjejer firar mig X 3 )

 2. Colorful and fun! What a great way to start the day–a cake AND a chance to fill one of the themes on your blog! Happy, Happy Birthday to you!

 3. Teresia – tack och jag är övertygad om att det blir mycket bakande när de vuxit sig lite äldre
  Ejmis – tack!
  Julie – yes, you should do that
  Vicki – welcome and thank you!
  Lorri – welcome and thank you!
  Maria – tack!
  Ellen – welcome and thank you!

Translate »