goteborg-pasken-2017

Fulla plan tvingade oss till andra planer

Här nalkas det 50-års firande i London till helgen – fokuset senaste tiden har med andra ord varit på just London och planerna för de 6 dygnen vi ska spendera där.

Långhelg i storstad blir…

Nu när allt är på plats inför den resan så insåg jag att vi inte haft en tanke på årets påskresa. Vi gillar ju att resa och påsken är en bra helg att resa på eftersom det är några lediga dagar och en ljuvlig årstid för en långhelg i en storstad till exempel. Förra året var vi i Abu Dhabi och året före i New York. I år hade t.ex. Barcelona varit roligt tänkte vi!

Men efter ett par timmars googlande insåg jag att det inte finns några lediga flyg som passar i tid (och pengar) till någon stad som vi har lust att besöka i april. Först sköljde en stor besvikelse över mig, sur på mig själv för att vi inte bokat i god tid. Som vi annars alltid brukar göra.

… istället ett dygn i Göteborg

Men nu känner jag ett härligt lugn. Första veckan i april kommer vi vara i London och ha en fantastiskt upplevelse med både fest och en massa egen tid. Det är verkligen inte alls nödvändigt att åka iväg på påsken som är veckan efter vi kommit hem från London. Men samtidigt vill vi gärna planera in något mysigt på påsken.

Så nu har vi bokat en natt på ett hotell jag varit nyfiken på länge, Pigalle i Göteborg, och bord på en restaurang, Natur, som vi blivit rekommenderade. Får vi ett härligt väder kommer det bli långa långsamma  promenader i en av mina absoluta favoritstäder, grannen Göteborg.

Det blir en alldeles lagom upplevelse i efterdyningarna från Londonresan!

Tänk att det finns en mening med allt 🙂

Bild: Köpt på Shutterstock förra året 

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
10°
Växlande molnighet
06:2020:38 WEST
SönMånTisOnsTor
22°C / 10°C
22°C / 10°C
22°C / 9°C
24°C / 9°C
26°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.