Vi hade en plan att besöka Bodensjön, men när det blev oväder så valde vi att stanna kvar i Bad-Krozingen. Idag rullar vi norrut igen, men vart?

Att hela tiden vara i nuet är så härligt. Men en nackdel är ju att vi inser att vi inte ens funderat på var vi ska stanna i Tyskland på vägen till Sverige. Troligen stannar vi i Freiburg i natt, men sen har vi ingen aning om vart vi ska.

Landet är långt. Och vi har ingen brådska, men det är mestadels en transportsträcka eftersom vi inte har tid att göra några större utsvävningar. Regnet och haglet fick oss att stanna och skippa Bodensjön denna gången och andra platser vi vill till ligger för långt österut just nu. Och östra Tyskland kör vi nog igenom i höst så känns inte nödvändigt att knö in det nu.

oväder Tyskland

Regn och hagel

Därför sitter vi och kikar på kartor, läser bloggar och letar efter bra boplatser. Vi är inte sugna på några storstäder, de lär vi bara passera. Vi är inte ute efter att se några ”POI” bara för att det är just det. Vi har inget behov av att trängas med turister. Vill helt enkelt stanna där det är trivsamt och där vi kan ta en skön promenad/cykeltur, se nya vyer och känna in Tyskland. Och bara vara i nuet, för det gillar vi ju.

Nu vill vi gärna ha tips av dig!

Har du något tips på en skön boplats eller en by/ort som fick dig att må bra någonstans utmed den här sträckan? Avstickare och andra vägar är helt okej, men vi gör inga längre utsvävningar från den här rutten om vi inte blir väldigt sugna på en plats.

resväg tyskland

Översta bilden är från Breisach am Rhein, som vi cyklade till från Bad-Krozingen. 

/Anna & Roger