freiburg-tyskland

Vi fortsätter så klart våra onlineuppdateringar även i Sverige

Har fått reaktion på att vi kommer vara saknade online nu när vi är på väg till Sverige. Men våra inlägg på bloggen och våra Instagramuppdateringar kommer inte upphöra.

Tänker vi vill förtydliga detta. Vi kommer inte sluta med något, varken blogginlägg eller instagramuppdateringar! Vi byter bara land. Precis som vi gjort mellan Spanien och Frankrike, Danmark och Tyskland till exempel.

Personliga konton på Instagram

Det är exakt det här som vi har känt varit viktigt, att våra olika stadier i livet finns på våra personliga konton på ex. Instagram. Vi använder inte ett särskilt boihusbil-skonto på Instagram, utan vi använder våra egna. Var och en sitt eget konto, här är Rogers och här är mitt. Det gör att vi kan fortsätta använda dem oavsett om vi är på resa utomlands eller inte. Och oavsett om vi bor i husbil eller inte. Många startar unika konton för olika faser i livet, så gör inte vi. Men vi gör ju som vanligt inte som alla andra så det borde inte förvåna någon 🙂

Så vi fortsätter alltså precis som vi gjort hittills, vi uppdaterar med bilder på båda våra Instagramkonton och vi försöker att dela olika motiv så ni får variation om ni följer oss båda. Annas stories rullar på som vanligt, oftast flera gånger varje dag blir det lite inblickar i vår vardag där.

Bloggen lever så länge vi bor i husbil

Vi har inga som helst planer på att lägga ner bloggen heller. Snarare tycker jag det bara blir roligare och roligare att blogga. Varje blogginlägg är väldigt spontant och blir liksom till när något händer eller inspirationen kommer. Som det här inlägget till exempel som jag kände jag behövde skriva när jag förstod att det finns personer som tror vi kommer sluta med allt nu. Och så är det alltså inte!

Många husbilsbloggar uppdateras bara vid resor, men vibrerar ju inte, vi lever så här.

I bloggen framöver tror jag att vi kommer jämföra Sverige med vad vi upplevt i Europa. Och i augusti rullar vi ju över gränsen söderut igen. Exakt hur höstens/vinterns planering ser ut kommer vi också blogga om framöver. Liksom planeringen för månaderna i Sverige.

Så häng gärna kvar med oss, vi lever ju husbilslivet hela tiden, även i Sverige! Vi kommer rulla och berätta om både resmål och vardag, precis som vanligt. Och så länge vi bor i husbil kommer bloggen uppdateras.

Kartorna

En del i bloggen är ju våra googlekartor som uppdateras med nya turer och nya boplatser. Resruttskartan över den här Europaresan kommer inte få nya sträck när vi kommit över den svenska gränsen. Men boplatskartorna får ju nya pluppar i varje land, så även i Sverige. Och till hösten så startar vi ju en ny resruttskarta! (Du hittar kartorna vi menyn)

Bilden är från Freiburg, en ganska stor stad som vi lämnade i morse. Finns fler på våra Instagram. Får se var vi landar i natt 🙂

Glad Valborg önskar vi er alla!

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

8 svar till ”Vi fortsätter så klart våra onlineuppdateringar även i Sverige”

 1. Profilbild för Lena

  Vi kommer att fortsätta följa er även i Sverige. Själv har jag valt att lägga bloggen på is tills i höst, då vi åker iväg på en ny resa. Kram på er!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad roligt att höra Lena! Vi har ju kontakt på annat sätt, så vi kan ändå hänga med i vad som händer kring er 🙂

 2. Profilbild för Rolle o Carina

  Härligt,vi kommer även resa med er i fortsättningen! 🙂

  Trevlig Valborg på er med….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Roligt att höra! Tack 🙂

 3. Profilbild för Ama de casa

  Härligt att ni rullar på – även med bloggen 🙂

  Instagram har jag ingen som helst koll på, har nog med bloggeriet, så det är bra att ni fortsätter även med bloggen 🙂

  Ha en härlig Valborg!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Instagram är kul tycker vi 🙂 Men det går ju inte vara aktiv överallt, och du har ju ett stort bloggnätverk har jag förstått så förstår om du har fullt upp med det, och det förstår jag, för det är kul att blogga!

 4. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Ha en skön Valborg var i Tyskland ni än befinner er. Kul att se hur ni har det även på hemmaplan.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack! Det blir en lugn Valborg (vi firar ju sällan nåt annat än min födelsedag..) Fåglarna kvittrar och det är ljusgrönt precis överallt omkring oss. Detsamma!

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
31°
Soligt
06:3020:48 WEST
TorFreLörSönMån
34°C / 17°C
34°C / 17°C
34°C / 16°C
35°C / 19°C
37°C / 20°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.