Byta boplats på morgonen

Gillar att byta boplats på morgonen

Att byta boplats på morgonen tycker jag är bäst, Roger äter helst frukost först, men går med på tidig flytt ibland, om det är kort resväg.

När det är dags att köra vidare till nästa boplats gör vi det på morgonen ibland, innan frukost. Men det kräver att det inte är för långt att köra eftersom vi inte vill ha blodsockerfall bakom ratten 🙂 Vi gillar också att hänga kvar på en boplats så länge som möjligt ibland. Så vi varierar oss.

Förbereda rull på kvällen

Det är ju en del vi gör när vi ska byta plats. Har skrivit om det tidigare, så kika där för att se alla punkterna på vår checklista.

Fördelen med att lämna direkt på morgonen är att vi kan förbereda det på kvällen innan. Inte alla punkter på listan kan vi göra, men många. Ibland är det skönt att vara klar när en vaknar. Kan jämföras lite med att lägga fram kläderna för dagen redan på kvällen och kanske ladda kaffebryggaren.

Större chans att få plats

Vissa boplatser är svårt att få plats på. T.ex. Apelviken i Varberg där vi var några dagar förra veckan. Då åkte vi tidigt från Ulricehamn och fick en plats när vi kom fram. Det var tur, hade vi stannat kvar och ätit frukost innan så hade vi inte fått en plats den dagen i Apelviken.

Mycket dag kvar

En riktigt stor fördel med att rulla direkt på morgonen är att vi har hela dagen kvar när vi kommer fram. Vi börjar med att äta frukost så klart, men sen är liksom hela dagen orörd. Det gillar vi!

Idag vaknar vi upp i Fotö efter två dygn här, men vi äter frukost innan vi åker iväg och gör alla ärenden som står på to-do idag.

Bilden är från Fotö

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

4 svar till ”Gillar att byta boplats på morgonen”

 1. Profilbild för Rolle o Carina

  Visst,det är ju på morgonen det skall hända 🙂

  Rulla lugnt…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Morgonstund har guld i mun 😀

 2. Profilbild för Britt-Marie Lundgren

  Det blir mer och mer att husbilisterna flyttar sig på morgonen, något som jag kan tycka är lite synd då man nästan inte får någon plats om man åker en dagsetapp och börjar se sig om efter övernattning fram på sen eftermiddag. Vi har väl blivit lite många som reser på det här sättet.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vi gör som sagt båda delarna. Men om vi vill stå på en attraktiv plats så flyttar vi på morgonen. Visst är vi många, inte konstigt, det är ju så fantastiskt! Jag tror det bara är bra, för med efterfrågan så ökar utbudet och vi kommer förhoppningsvis få uppleva många boplatser med nytänkande där vi kan stå fram över.

Vädret

Ourique, PT
21°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 14°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.