Idag är det exakt två år sedan vårt första blogginlägg! Tiden går fort när en har roligt sägs det.

Dagar blir till veckor, månader och år. Blogginlägg skrivs, publiceras, sprids och kommenteras. Bloggen är en stor del av vårt liv, som intresse för oss och inspiration för dig, men också som relationsbyggare och informationskälla.

Ett fint möte

Genom bloggen har vi träffat massor av härliga människor och vi ser fram emot fortsatta nya möten. Vill fira vår 2-årsdag med att berätta om ett kort möte som verkligen lämnade ett avtryck, som exempel på relationsbyggaren via bloggen.

En av våra läsare boade in sig på samma camping som oss. Vi stod inte på samma ”gata” så våra vägar korsades inte naturligt på väg till/från servicehus etc. Dagarna passerade med våra olika aktiviteter utan kontakt men dagen innan vi lämnar campingen pratar vi för första gången, då de tar initiativet och kommer fram och hälsar. Då säger en av dem ungefär så här ”jag har läst på bloggen att ni behövde stillhet med lugn och ro så jag har valt att inte komma och störa.”

Jag blev väldigt rörd över den visade hänsynen men också tagen över hur lyhörd hen är för det vi berättar. Hur hen förstod vad vi behövde utan att ens träffat oss. Hen hade helt rätt, vi behövde verkligen vara själva och njuta av bara oss. Men vi vill att våra vägar korsas igen för fler samtal! Varmaste tack!

Vill dock säga att vi alltid uppskattar när nån säger hej 🙂

solnedgång portugal

Solnedgång på Praia de Sao Torpes

Bloggens 3:e år

Det finns inga planer på att ändra något på bloggen, den kommer fortsätta vara reklamfri och innehållet endast styras av vår egen lust. Sen inspireras vi gärna till olika blogginlägg av era frågor och kommentarer, så fortsätt gärna att höra av er på olika sätt, så andra kan ta del av dina funderingar.

/Anna & Roger