Grattis på 2-årsdagen!

Grattis på 2-årsdagen!

Lästid: 2 minuter

Idag är det exakt två år sedan vårt första blogginlägg! Tiden går fort när en har roligt sägs det.

Dagar blir till veckor, månader och år. Blogginlägg skrivs, publiceras, sprids och kommenteras. Bloggen är en stor del av vårt liv, som intresse för oss och inspiration för dig, men också som relationsbyggare och informationskälla.

Ett fint möte

Genom bloggen har vi träffat massor av härliga människor och vi ser fram emot fortsatta nya möten. Vill fira vår 2-årsdag med att berätta om ett kort möte som verkligen lämnade ett avtryck, som exempel på relationsbyggaren via bloggen.

En av våra läsare boade in sig på samma camping som oss. Vi stod inte på samma ”gata” så våra vägar korsades inte naturligt på väg till/från servicehus etc. Dagarna passerade med våra olika aktiviteter utan kontakt men dagen innan vi lämnar campingen pratar vi för första gången, då de tar initiativet och kommer fram och hälsar. Då säger en av dem ungefär så här ”jag har läst på bloggen att ni behövde stillhet med lugn och ro så jag har valt att inte komma och störa.”

Jag blev väldigt rörd över den visade hänsynen men också tagen över hur lyhörd hen är för det vi berättar. Hur hen förstod vad vi behövde utan att ens träffat oss. Hen hade helt rätt, vi behövde verkligen vara själva och njuta av bara oss. Men vi vill att våra vägar korsas igen för fler samtal! Varmaste tack!

Vill dock säga att vi alltid uppskattar när nån säger hej 🙂

solnedgång portugal
Solnedgång på Praia de Sao Torpes

Bloggens 3:e år

Det finns inga planer på att ändra något på bloggen, den kommer fortsätta vara reklamfri och innehållet endast styras av vår egen lust. Sen inspireras vi gärna till olika blogginlägg av era frågor och kommentarer, så fortsätt gärna att höra av er på olika sätt, så andra kan ta del av dina funderingar.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

20 svar till “Grattis på 2-årsdagen!”

 1. God morgon Anna & Roger
  Grattis till 2 årsdagen
  Nu ser vi fram i mot ytterligare måååååånga år då det har blivit en morgon rutin att checka in er blogg (lika spännande varje morgon.
  Ha de bäst

 2. Hej
  Håller med föregående skribent ”grattis o ser fram emot att ni fortsätter o skriver”.

 3. Grattis till de två första åren med bloggen!
  Jag följer er nästan dagligen, men är lite dålig på att kommentera …
  Ha det fortsatt gott … och njut av livet!

 4. Grattis på tvåårsdagen! Bloggen ingår i våra dagliga rutiner. Och ibland kan vi bli lite besvikna när det inte sker en daglig uppdatering.????
  Era camping o ställplatsrecensioner följer vi med stor glädje..
  Vi kanske ses igen någonstans därute!

  • Tack Kenth! Så härligt att få vara en del av er dagliga rutin, även om vi avstiger från den ibland. Men då är ju längtan ännu större så det kanske rent av är positivt? 😀 Vi ses säkert igen!

 5. Grattis på 2-årsdagen! Då ligger ni någon månad före oss. Vi startade vår blogg i början på april för att ha den som dagbok och kontakt med nära och kära på vår husbilsresa till Kroatien. Sedan har det rullat på och gett oss massor med kul möten och upplevelser!

 6. Även jag vill ju naturligtvis instämma i hyllningskören.

  Har lästa de flesta inläggen det senaste året.

 7. Gratulerer!!
  Setter så stor pris på denne blogger. Er innom hver dag og koser meg med alt dere skriver.
  Jeg er helt ny bobileier og leser alt dere har skrevet og skriver. Jeg lærer masse og får mange gode tips.
  Gleder meg til mange flere år.

 8. Grattis till 2-årsdagen o grattis till oss bloggföljare, så kul att följa era tips och inlägg ???? Vi har just stått på Tavira ställplats I 5 nätter efter din Approved by boihusbil, verkligen ett toppenställe ????????

  • Tack Yvonne! Roligt att du gillade Taviras nya ställplats också och att vår rekommendation stämde med era förväntningar.

 9. Grattis till dom två bloggåren – ser fram emot många fler 🙂

  Visst är bloggeriet en stor källa till att få kontakt! Många av våra vänner här nere har sitt ursprung från bloggar, via vår och andras har vi byggt upp ett stort kontaktnät 🙂

  Fortsätt på den inslagna banan!

  • Tack, ja bloggandet är fantastiskt roligt på så många sätt. Kan tänka mig ni fått ett enormt kontaktnät av er trevliga blogg!

Translate »