GRISAR!

Jag blir tokig, det är så ljuvliga djur!

Idag var jag, mina barn och 2 lånade grannbarn, hos en kompis som har minigrisar och som har fått ett par kullar nyligen. Jag blir så sjuk.. hon sa att hon skulle räkna dem innan vi åkte så jag inte tagit med mig någon i fickan, vilket det var risk för.

Detta är Baltazar, han är fyra månader gammal ungefär. Bilden under är hans mamma och syster med på oxå.

Denna har inget namn, men är en jättesöt liten plutt som är tre veckor gammal bara. När han föddes var han stor som en marsipangris.

Sedan åkte vi till Nordens Ark där vi kollade på alla möjliga djur. Jag tycker de har fantastiska områden för djuren, de kan nämligen gömma sig för alla besökare! Men det är ju trist att betala så mycket för att gå in för att se djuren som ändå inte syns…. Men för djuren är det bra! Ett par bilder på de djuren vi faktiskt såg.

Först ut, självklart… Linderödssvinen

Denna järv var häftig, han satte sig i några olika poser så vi kunde fota honom!

Publicerat:

i:

13 svar till “GRISAR!”

 1. Kan inte annat än hålla med – Vilka sötnosar! Och bebisar
  av alla dess sorter är ljuvliga. Jag är glad att jag inte träffat
  någon ”live”, då hade jag förmodligen fått griller i huvudet…

 2. Griskultingar är för stöta. 🙂
  Jag gillar också Nordens ark och alla deras djur som är fenomenala på gömme… Jag lyckades faktiskt se lodjuret när jag var där, den brukade inte vilja bli tittade på annars.

 3. Åh den lilla pricka marsipangrisen var ju såå söt, den blev min favorit! Fniss, jag förstår att du var sugen på att ta med en eller ett par stycken hem. Men du vad kul att vi kanske ses snart igen då! Såg just din söta kommentar hos mig, då får jag se till att sy upp ett nytt gäng! Va kul! Kram, Josefine

  P.S. Tomatplantan lever ännu. Helt otroligt faktiskt.

 4. Ojoj va söta grisar. Jag la upp din länk för ettag sedan och hoppas det är ok för dig. jag frågade aldrig som du har gjort;) ”skäms på mig”
  Ha en bra dag//Kram Lotta

 5. yeedi – absolut är de söta, hrm.. lodjuret såg vi inte heller
  erica – visst är alla bebisar söta, men särskilt griskultingar 😉
  tabergstösen – ser verkligen fram emot att vi kanske ses snart igen, roligt att tomatplantan är vid liv fortfarande
  lotta – det är helt okej, det är bara roligt om man vill länka till mig, skäms inte! Kram
  mari – håller med dig till 100 %
  loppan – ja, du har så rätt

 6. ÅH så underbart söta!
  Nordens ark är fantastiskt men man skall ju ha gott om tid samt gärna kikare med sig. Järven har jag fortfarande aldrig lyckats se där o sist såg vi inte en enda tiger heller… men vi hamnade mitt i uttermatningen…

  tack för allt jobb med recepthäftet förresten!

 7. Det låter som en bra djurpark. För djuren! Förra året på Furuvik regnade det och var kallt så alla djuren var gömda, trots att de inte har så speciellt stora ytor där. Men det låter som Nordens ark ska upp på ”listan” i alla fall;-)
  Kram.

 8. Ja grisbebisar är bara så söta! Lille Baltazar vara ju helt gudomlig! (synd att han inte kommer se likadan ut i färgen som vuxen…) Ibland känns det som om man aldrig kan få för många små grisar, särskilt inte när de hoppar upp i soffan om kvällarna och gosar ner sig i ens knä!

Translate »