nellie-anna-falks-favoritbild

Hälsa, recept och kommunikation

Anna Falk, restaurangägare, är en av mina vänner. Jag ”lurade” in henne på Twitter och jag ville gärna höra vad hon mer använder för tjänster på webben.

anna-falkVem är du på och utanför webben?

Jag heter Anna Falk, på Twitter & Instagram mer känd som TrollaboAnna. Jag är nyss fyllda 40, mamma till två fantastiska döttrar (13 & 7) gift med Johan. Tillsammans driver vi restaurang Trollabo Kvarn i Hudene. Förutom familj och jobb kretsar mitt liv runt träning, mat och vår underbara bordercollie Nellie. 

Vad är dina favorittjänster/webbplatser på webben, och varför?

Använder mycket receptsaijter för att söka inspiration till nya rätter och kakor. Många hittar jag på alltommat.se och hos Leila. För samtal, diskussioner och ny kunskap använder jag Twitter. För att veta vad släkt och vänner har för sig kollar jag Facebook

Vad är det absolut bästa du gjort/sagt på webben?

När jag efterlyste en coach som kunde hjälpa mig att hitta balans i livet på Twitter. Det har gett mig en bättre hälsa och en fantastisk vän.

Vilka personer har du inte träffat annat än digitalt men skulle vilja äta middag med och varför?

Nina Jansdotter för att lära mig mer om hur man får ut mesta möjligt av nätverkande på webben. Anneli i Halland för att hon var ett fantastiskt stöd när mina föräldrar fick cancer. Paolo Roberto för att prata mat och träning

Vad brinner du mest för på webben?

Att kommunicera med människor – kända och okända

Vem skulle du vilja besvarade dessa frågor?

Maria Falegård då hon är aktiv både privat och i sitt arbete. 

Foto: Anna Falk, privat med © Copyright

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.