mikael-ejnestrand

Musik, trender och Monsterreklam

Jag träffade Mikael Ejnestrand på ett möte nyligen och då hade jag precis landat i tanken om intervjuserien och frågade om han ville vara med. Kul att han nappade för jag känner inte Mikael så väl och tycker det är roligt att läsa om hans webbliv. 

Vem är du på och utanför webben?

Jag är en oerhört trendmedveten person som hela tiden försöker hålla mig uppdaterad med de senaste produkterna och den senaste informationen.

Vad är dina favorittjänster/webbplatser på webben, och varför?

Jag gillar webbplatser som har spännande innehåll, bilder och videos. Att föredra är lite annorlunda webbplatser som sticker ut, men annars är jag ofta inne på Youtube, Twitter och Facebook.

Vad är det absolut bästa du gjort/sagt på webben?

Det skulle nog vara ett Twitterinlägg som jag skrivit eller något intressant klipp som jag delat med mig av. En favoritreklam för tillfället är rekryteringsföretaget Monster och deras Monster Crime Scene

https://youtu.be/-tlEaP0pgqg

Vilka personer har du inte träffat annat än digitalt men skulle vilja äta middag med och varför?

Det skulle vara en av mina japanska vänner som numera flyttat till USA. Har inte träffat henne på ca 10 år, men vi håller fortfarande kontakten emellanåt. Hade gärna ätit en middag, för att prata om vad som hänt de senaste tio åren.

Vad brinner du mest för på webben?

Musik. Gillar att leta ny musik som ännu inte släppts eller som är på väg att släppas inom kort. Mina favoritkanaler är Soundcloud och Spotify. Sen tycker jag även om att titta på kortare videoklipp.

Vem skulle du vilja besvarade dessa frågor?

Min kära kollega/projektpartner, Sara Westberg.

Foton: Mikael Ejnestrand, privat med © Copyright

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
16°
Klart
06:2320:54 WEST
MånTisOnsTorFre
28°C / 14°C
30°C / 13°C
33°C / 14°C
36°C / 16°C
37°C / 17°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.