hej då vega

Hej då Vega!

I torsdags hämtade jag Vegas nya ägare i Faro och körde hem dem hit för att de i lugn och ro skulle kunna inspektera Vega.

Hela köpet har ju hittills skötts digitalt, med flera telefonsamtal, bilder, videos och mejl. Handpenning betalades när de bestämde sig och nu har de alltså varit här och hämtat henne för nya äventyr både för Vega och de nya ägarna, Helen och Lars.

Vi kom hem från Faro vid 13.30, Roger visade dem Vega samtidigt som jag gick och gjorde en lunch till oss. Det blev nudelsallad med en massa grönt från trädgården. Mer genomgång och inspektion innan vi drack kaffe och skrev kontrakt med Blockets gratistjänst. Helt digitalt och grymt bra måste jag säga. Pengar fördes över och sedan hängde de i plåtisen lite innan vi sågs igen på vår balkong för att fira deras köp.

Rundade av kvällen vid halv tio efter en trevlig stund tillsammans i sommarkvällen (inga mygg!), de gjorde i ordning Vega för natten, fick med sig lite bestick och sånt som de behövde för sin frukost och vi gick och la oss tidigt, jag var trött efter de ca. 30 milen jag kört på förmiddagen.

På morgonen såg jag att de öppnade takluckan och förstod att de var vakna, jag gick ut och arbetade lite i trädgården och sedan plockade jag en tomat som de kunde ha till sina frukostmackor. De kontaktade Trafikverket och försäkringsbolaget för att dubbelkolla att allt som vi gjort kvällen innan blivit korrekt. Sedan rullade de ut från vår tomt och vidare ut mot nya äventyr.

Jag känner ingen sorg eller vemod. Bara glädje faktiskt. Att ha en dyr husbil ståendes här, väntandes på att vi en vacker dag kanske vill ut och åka är inte aktuellt. Dessutom är hon svenskregistrerad och svindyr att importera hit. Så att sälja henne känns helt rätt. Vi hoppas att Helen och Lars kommer gilla husbilslivet med Vega!

På ett eller annat sätt kommer vi börja resa igen. Gärna med tåg!

Publicerat:

i:

2 svar till ”Hej då Vega!”

 1. Profilbild för Bitte de Roos
  Bitte de Roos

  Gott att ni har hittat nya ägare. Vi bara lite berätta att blockets betalningstjänst är inte helt säker. Jag skulle sälja en bil för ett ta sedan. Sidan blev hackad och om jag inte varit så misstänksam så hade jag blivit lurad. Tyvärr tog inte ens blocket tag i det hela, jag fick inte knappt ngn respons på när jag ifrågasatte det. Tråkigt, för blocket i sig är ju en bra försäljningssida.
  Härligt att läsa allt som händer hos er. H så gott //Bitte

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ok vad tråkigt att höra! Allt verkade säkert för oss. Må gott du med!

Vädret

Ourique, PT
16°
Mestadels molnigt
06:1820:40 WEST
OnsTorFreLörSön
24°C / 8°C
27°C / 9°C
29°C / 10°C
29°C / 13°C
30°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.