Heja Vara Veterinärstation & Elektrikern!

Efter att ha pratat med en massa veterinärer hamnade jag till sist rätt!

På Vara veterinärstation opererar och handhar de grisar titt som tätt. Inga som helst funderingar när jag berättade att jag ville kastrera Torsten! De använder ett par olika narkospreparat och det känns tryggt att de har vana av flera varianter!

Äntligen – vad jag är lättad! Dessutom ligger det inte mer än 3,5 mil härifrån, så det blir ingen lång resa för Torsten samt att det inte blir lång resa för veterinären om jag skulle behöva akut hjälp i framtiden.

Dessutom skulle de inte ha mer än 600,- för ingreppet, vilket jag tycker var ”billigt”. Jag var faktiskt beredd på mer så det var skönt. Nu kommer det ju att bli dyrare innan det är färdigt eftersom jag vill att de sågar betar och gör lite annat smått och gott när han väl är nersövd.

Idag kommer även elektrikern och fixar lite mer ljus i stian, i lösdriften och en utebelysning så de ser när de går ut och kissar.

Publicerat:

i:

8 svar till “Heja Vara Veterinärstation & Elektrikern!”

 1. Men så gott att det löste sig!!!
  Tänk vad dina grisar har det bra; belysning både ute och inne… Tänk om alla brydde sig om sina djur som du!!!

  Kramen!!!

 2. Bra och prisvärda veterinärer ska man vara rädd om!
  Jag vill ha ljust när jag kissar, så varför skulle inte en
  gris vilja ha det? Du är en mamma som verkligen tänker
  på dina små! Kram!

 3. Uffematten – tack, fast ibland är jag nog lite ”curlingmatte”
  CC – ja det är jätteskönt, detsamma!
  Maria – det är gött med belysning, här lyser det i alla husknutar
  Loppan – ok, vad bra att du har god erfarenhet därifrån
  Erica – jag lovar att vara rädd om dem, om de är bra!
  CC – detsamma gumman!

 4. Hurra vad bra att allt löste sig både med Veterinärbesök och Ljus i stians hus
  kram från oss
  E-L o P

Translate »