Mycket billig plastikoperation utföres!

Nu har jag kommit till avsnittet om ansikts- & kroppsretusch i bildbehandling. Det här var stört roligt! Jag menar om det var kul innan så är det inget mot vad det här är.. även om det inte är något jag kommer att använda direkt, så var det kul att se vilken enorm kapacitet det här programmet har!

Så.. modellen i det här inlägget heter Andreas och originalbilden är tagen i lördagsnatt, efter ett antal glas rött vin. Retuschen är extrem, för jag ville testa möjligheterna ordentligt.

Någon som är intresserad av t.ex. fettsugning? För det kan jag oxå göra!

Kan ni se vad jag gjort?


Publicerat:

i:

9 svar till “Mycket billig plastikoperation utföres!”

  1. Gu så roligt! Skulle gärna också gå en sån där kurs nån gång, själv ”pudrar” jag mest mina arbetskamrater lite då och då när jag fotat dem till vår hemsida 😉 Ja du, hela han är liksom tillskärpt, jag tror du har gjort en Michael Jackson med näsan, han ser lite smalare ut (hakan!!) och pannan är slät. Undrar om du inte lyft ögonbrynen också? Ögonen är iaf klarare och blåare! Åh så skoj du måste ha, Anna!
    Kram på dej!

  2. Ha ha – det är sådär de har gjort på Expressen också. Egentligen har jag inte gått ner ett gram 🙂 skoj!

  3. Åhh vad stilig han blev med sin ”fettsugna” Haka ögon mm
    Nu får du fixa mina kort igen*SKRATT*
    Kram från systeryster från ett kallt Uppsala bara 2,7 grader

Translate »