Helt ny typ av träning

Ni vet när man aldrig har gjort något förut och vill lära sig det och helst även känna sig trygg med det nya man ska göra. 

Det kan vara att t.ex. att baka sitt eget bröd, knyta en slips eller att börja ett nytt jobb. För mig är det nu att lära mig gå i högklackat.

World Aids Day Galan

Mitt företag, VimleWebb AB, är sponsor till World Aids Day galan genom att producera deras nya webbplats och även sköta en hel del av innehållsuppdateringarna samt tekniken bakom. Jag är även ett bollplank när de vill lägga in nya funktioner på sajten.

Det är jätteroligt och spännande att få vara involverad i något så viktigt och att samtidigt träffa helt nya människor.

Styling & högklackat

Jag ska vara med på galan den 1 december. Det blir också en helt ny upplevelse för mig, att befinna mig i ett sådant sammanhang.

I allt det här fantastiska så blir jag stylad av Peter Englund, en av killarna bakom Diamond Dogs samt även World Aids Day Galans grundare. Han förväntar sig att jag ska ha högklackat på mig och det har jag aldrig haft.

Så nu har jag tränat varje dag (nästan) i  några veckor och tycker faktiskt jag börjar bli riktigt duktig.

Jag har dock ett ganska stort problem, det är att vi har ett väldigt litet hus, så det blir inte så långa sträckor som jag går i de här fina skorna. Men en sen kväll tänkte jag ta på mig reflexerna och gå ut på vår landsväg utanför, som tack och lov är asfalterad, och gå några hundra meter!

höga klackar world aids day galan

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
22°
Växlande molnighet
06:1120:57 WEST
TorFreLörSönMån
24°C / 12°C
30°C / 12°C
34°C / 14°C
36°C / 19°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.